ZADRUGARKA SE UDAJE ZA VODITELJA: Pozvali pola estrade na SVADBU, zabranila mu da ima DRUGARICE!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez i Bora Santana odlučili da stanu na "ludi kamen"!

ZADRUGARKA SE UDAJE ZA VODITELJA: Pozvali pola estrade na SVADBU, zabranila mu da ima DRUGARICE!

Foto: shutterstock

Bivši zadrugari, sada voditelji, Milica Kemez i Bora Santana, otkrili su sinoć u emisiji "Amidži šou" da bi uskoro trebalo da stanu na ludi kamen, kao i da su pozvali pola estrade na svadbu.

- Mi smo svadbu zakazali za maj - priznao je Santana, pa dodao:

- Biće tu dosta estrade, dosta kolega našig, Milica će biti zadužena za dekoraciju - istakao je voditelj i bivši zadrugar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica i Bora u Amidžiju

Santana je u emisiji otkrio da zbog Miličine ljubomore drugarice ne smeju više ni na ulici da mu se jave.

Inače, njih dvoje su nedavno prokomentarisali rijaliti parove u Eliti.

- Veoma je turbulentno. Dosta su zanimljivi i komentarisani, svi pričaju o aktuelnim parovima. Čini mi se da najveću pažnju izazivaju Anđelo i Anita. Oni su slatki, stvoreni su jedno za drugo, našli su se i lepo izgledaju zajedno - rekla je Milica za Pink.rs, a onda prokomentarisala Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić:

 - Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura, definitivno je da on ima emocije prema Aneli. 

Podsećamo, Anita Stanojlović ušla je u "Elitu" kao novopečena supruga Jovane Tomić Matore, koju je varala i na sam dan njihovog spektakularnog venčanja u Crnoj Gori.

Bora se složio sa tim da su ova dva para najaktuelnija u ovoj sezoni popularnog Pinkovog rijatlija, te istakao da su i njemu oba simpatična. Nakon što ju je raskrinkala devojka iz Hrvatske Matea Car sa kojom se sve vreme dopisivala i planirala da se vidi sa njom, Matora je odlučila da se razvede od nje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Soni Boj

14.02.2024 06:30

Ova se zalepila za Boru Sotonu kao da je Bred Pit. Vazna vest, vodaju se i svajdjaju mesecima i to ce sada da krunisu brakom. Nek im je sa srecom. Veliki voditelji....