ŠOK-BOMBA MIONINOG BIVŠEG PRE ULASKA U ELITU?! Sledi specijalno iznenađenje za Ša, Stanislav ima keca u rukavu!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak se oglasio putem Instagrama, pa zagolicao maštu gledaocima Elite.

ŠOK-BOMBA MIONINOG BIVŠEG PRE ULASKA U ELITU?! Sledi specijalno iznenađenje za Ša, Stanislav ima keca u rukavu!

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Otkad se pojavila vest da se večeras održava emisija "Vandredno ubacivanje", javnost je krenula da spekuliše o tome ko bi mogao da se useli u Belu kuću. Prvo se pojavila vest da u "Elitu" ulazi Marija Kulić, majka Miljane Kulić. Međutim, Marija je ovo demantovala za naš portal.

- Nisu mi javili da ulazim ha-ha-ha - kratko je prokomentarisala Marija Kulić za Republiku.

Danas, nešto kasnije se na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram pojavila fotografija mogućih novih učesnika "Elite". Ova stranica, koja se bavi dešavanjima iz rijalitija, objavila je selfi diskvalifikovanog takmičara Sanjin Horvata i Stanislava Krofaka Pantere, bivšeg dečka Mione Jovanović.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak i Sanjin Horvat

 

Iako se Stanislav nije nakon toga oglašavao na ovu temu, on je objavio snimak iz frizerskog salona, pa dodatno zagolicao maštu brojnim gledaocima rijalitija. Naime, on se, po svemu sudeći, uveliko priprema za večerašnji ulazak u Elitu, pa je tako pokazao novu frizuru, a komentari su odmah krenuli da stižu. 

 

Pantera je sve češće razlog svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji pevačici ljubomoriše zbog bivšeg dečka. Ostaje da ispratimo hoće li se baš njih dvojica useliti u Belu kuću večeras i kakav će haos nastati ako se ovo desi. Jedno je sigurno, Nenadu Aleksiću Ša će se slošiti ukoliko bude ugledao Panteru na vratima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading