U NJEGA SVI SUMNJAJU! Lepi Mića rešio da veruje Gačiću! Evo šta je komentarisao u dvorištu!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elitari su imali interesantne teme tokom cele noći!

U NJEGA SVI SUMNJAJU! Lepi Mića rešio da veruje Gačiću! Evo šta je komentarisao u dvorištu!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Lepi Mića komentarisao je sa cimerima to za koga sumnja da je gej, pa je sada uveren da je to u rijalitiju samo Uroš Stanić, jer je za Nemanju Gačića sada siguran da nije.

- Nemanja nije gej, iako vidim da ga mnogi ispituju i misle da nešto krije. On je korektan dečko, nemam potrebu da mu bilo šta ružno pričam. Stvarno smo imali jedan dobar razgovor i mislim da je to stvarno važno ovde kako bi se ljudi što bolje upoznali. Verujem da svako ima dobro u sebi, iako nekad rijaliti, prirodno iz nas izvuče ono najgore. Ipak se ovde bori svako za sebe - rekao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić

 

On je potom ušao u razgovor sa Božom Džonsom.

- Sa koje tri devojke odavde si spavao, ali budi iskren - pitao je Mića.

- Čekaj da razmislim, dve devojke koje lepo izgledaju su mi Maja i Aneli. Bio bi sa Majom, sa Aneli ne bih, Danka mi je nekako nabubrila u vratu, takođe bi sa Lejdi bio i sa Slađom. Mislim da muškarci ovde ni ne biraju sa kojom devojkom su intimni. Neki to sebi daju za pravo, ali svako odgovara u svoje ime. Ima devojaka koje bi sa svakim legle u krevet iz čiste dosade. Ne mogu valjda u rijalitiju da se kontrolišu, pa zato dolazi do ovakvih stvari -rekao je Boža.

Nakon zanimljive igre istine učesnicima su stigli sredstva za čišćenje, oni su se odmah razgrabili ali su razočarani što nisu stigle cigare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading