IVANA JE FINANSIRAO MOJ DRUG! ORALNO GA JE ZADOVOLJAVAO! Novi šok-detalji gej afere Marinkovića! Dokazi pršte na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je bio baš, da ne kažem sad, u nekom svom stanju alkoholisanom ili pod dejstvom nekih supstancama!

IVANA JE FINANSIRAO MOJ DRUG! ORALNO GA JE ZADOVOLJAVAO! Novi šok-detalji gej afere Marinkovića! Dokazi pršte na sve strane! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Učesnik Elite Ivan Marinković navodno je imao gej aferu u spoljnom svetu, a kako je demantovao sve kako je znao i umeo, sada se javljaju ljudi medijima sa svim dokazima. Najnovije informacije izneo je jedan beogradski frizer, koji nije prezao ni od čega! Dotičnog frizera pominjala je čak i Žana Omnia u Eliti. 

Evo da počnemo na temu Ivana Marinkovića, koga ja tada nisam ni poznavao već i moj prvi susret u gej klubu koji se nalazio ispod Brankovog mosta, klub na dva nivoa, ja sam tada prvi put došao i bio pozvan od strane urednika. Sad kad bi imenovao koga sam u tom periodu sreo i video, pa mislim kada bih ti sve ispričao, goreo bi Balkan. Tako da, ja nisam ni poznavao Ivana Marinkovića, već sam ja bio u takozvanom VIP separeu odvojenom sa svojim društvom. U jednom trenutku sam čuo tada da su videli Ivana Marinkovića sa tim jednim likom u toaletu kako ga oralno zadovoljava. On je bio baš, da ne kažem sad, u nekom svom stanju alkoholisanom ili pod dejstvom nekih supstancama - počeo je za Pink.rs priču izvesni Šadi Al- Shrafeen, pa je nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Moj drug koji živi u Švajcarskoj se zaljubio u njega, kog ne bih imenovao, a ja tada nisam ni znao ko je Marinković, već kada sam čuo da je suprug pevačice Goce Tržan, još veći šok. A dečko koji je bio moj dobar drug, znam da ga je finansirao, jer je on radio uz Švajcarskoj i bio je kod mene u gostima. Mi smo i dan danas prijatelji, a on je po struci kopilot i tad sam mu ja rekao da ne ulazi u priču sa njim, jer je počeo baš da ga iskorišćava za novac. Tako da mogu i na poligrafu da potvrdim sve ovo, jer mimo Žane i Miloša i njene sestre, ja sam sa njima odrastao i za moju seksualnu orijentaciju, kada sam prvi put ušao u sve to, prvi je znao Miloš Ljubenović. Svi su bili u čudu jer, jeste da sam ja bio sa ribama, ali sam osetio isto tako da me muškarci privlače i nisam krio to nikada, ali nisam se nikada javno eksponirao, pa ni oko posla, a šta radim sa nekim u krevetu, to je moja stvar. Ja nisam imao ništa sa njim, ali dovoljno je što sam čuo i video, nije bio moj tip (smeh). Da, tvrdim, moj dobar drug je te večeri u klubu oralno zadovoljio Ivana Marinkovića u veceu i za to mogu da idem na poligraf.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

15.02.2024 05:09

GDE SI BIO DO SADA...DA IZNOSIS PRLJAV VBES O BILO KOME...CEKAO SI TRENUTAK...