GEJ AFERA IVANA MARINKOVIĆA RASKRINKANA! Školski drug otkrio sve detalje: Pijan je napadao momke, a sa NJIM je imao vrelu akciju!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se brat Žane Đorđević i školski drug Ivana Marinkovića!

GEJ AFERA IVANA MARINKOVIĆA RASKRINKANA! Školski drug otkrio sve detalje: Pijan je napadao momke, a sa NJIM je imao vrelu akciju!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Žana Đorđević Omnia i Ivan Marinković nedeljama unazad imaju žestoke konflikte u "Eliti", a ona ga je u jednom trenutku optužila da je imao aferu sa muškarcem. Sada se oglasio njen brat Miloš Ljubenović, koji je potvrdio da je Ivan bio intiman sa frizerom, kao i da je druge momke napadao dok je bio u pijanom stanju.

Miloš je priznao i da zna za sve Ivanove kockarske dugove, kao i da se zaduživao kamatašima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Ivan Marinković

- Ja "Elitu" slabo pratim, ali otkad su krenule svađe sa tim polučovekom, moraću da ti kažem sledeće, znam tog propalog fudbalera. Išli smo zajedno u Osnovnu školu "Starina Novak", samo sam ja malo mlađi, ali svakako me svi znaju u tom kraju jer tu i živimo ceo život. Znam da je ceo život uzimao na kamatu i da je kockarčina ozbiljna, znam za njegovu aferu sa nekim muškarcima, jer moj drugar je bio svedok da je napadao na toj žurki privatnoj davnih dana nekog momka i da su imali se*s - započeo je Žanin brat, pa nastavio:

- On je bio tad u katastrofalnom stanju (pijan i ko zna još na kojim lekovima). Uglavnom taj frizer Šadi će se odazvati da ispriča tačno kako se sve izdešavalo, a što se tiče Marinkovića mislim da ima mu*a čim može da izmišlja i priča o Žani takve stvari. A iskreno mi ne igramo rijaliti napolju, bojim se da Marinković može da se oklizne na dve kore od banane, spominje neke ljude i vređa a ne poznaje ih - nastavlja Miloš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Žane i Ivana

Ali dobro, opet kažem, sve će se videti ko je ko kad se završi rijaliti. A što se tiče frizera, sam će da potvrdi sve to jer je to stvarno istina. Drago mi je da sam imao priliku da demantujem propalog fudbalera i klošara iz kraja. Inače Žana se zove Žana, a to što lupetaju samo izmišljaju, ima rodni list gde možete da se uverite, na Vidikovcu ima jedan stan i sestra na Zvezdari jedan, na Kopaoniku jedan apartman i kuću na Kosmaju, mislim, o čemu priča taj polučovek?! - ispričao je Ljubenović za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading