IVAN MARINKOVIĆ IMAO AFERU SA MUŠKARCEM PRE ELITE: Gej AFERA trese Elitu, sve otkriveno UŽIVO u programu!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sa kojim muškarcem je Ivan Marinković imao navodno ljubavnu aferu!

IVAN MARINKOVIĆ IMAO AFERU SA MUŠKARCEM PRE ELITE: Gej AFERA trese Elitu, sve otkriveno UŽIVO u programu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" došlo je do verbalnog sukoba Žane Omnie i Ivana Marinkovića. Njihov sukob poznat je već nedeljama unazad, a svakim novim saznajemo sve veće mračne tajne i tvrdnje koje iznose. Tako je prošle noći Žana optužila Ivana da je imao aferu sa muškarcem, što je sve šokiralo u Beloj kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Žana Omnia svađa

 

- Ja bih samo da se osvrnem na ovo Jelenino izlaganje koje je imala, ovo za reciklažu. Govori mi da imam neke rupe po licu, nemam nikakve rupe, imam 40 godina. Uporno govori da je tačno da je tukla svog supruga, a kaže: "Vidite kako može da bude u redu posle batina". Ja da imam svoje dete, ja ne bih poslala dete ni na dva sata da mi ga pričuva - rekla je Žana.

- Kako li je tvoja porodica ponosna na tebe kao na majku koja je kao lažna lezbijka sa Matorom boravi u rijalitiju?! Verujem da su tvoji ponosni zbog toga. Oglasio se Ćata, šta si radila, da li si bila, da li ga poznaješ?! Ne pričaš o Jeleni, o hemoroidima i jednoj rečenici koju si naučila pre mesec dana i samo je ponavljaš - rekla je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Žana Omnia svađa

 

- Može da me naziva kako god joj je volja, meni to ne smeta. Oni nisu ničiji prijatelji, s kim si takav si. Kada su ušli u rijaliti rekli su da biraju stranu, ne mislim da su oni Matorini prijatelji. Rekla je da je supruga batinama dovela batinama u red i čula sam kada je rekla ovde jasno i glasno kada je rekla da su bebe zle...Ja sam rekla mojima da se ne oglašavaju, ali evo sada ću zamoliti mog brata Miloša Ljubenovića koji se druži sa Ćatom, nisam ni znala da je on kum krezavog hemoroida, poznata je priča po kraju ko je Ivana Marinkovića gu**o. To je frizer kojeg poznajem, on je bio pijan i drogiran, to ceo kraj zna - rekla je Žana.

- Druže, da li si ti normalna?! To je ono kao deca u vrtiću - rekao je Ivan.

- Nek moj brat zove tog dečka na ime "Š". Bio je stalno pijan i slinav. Patološki lažov. Maltretirao si tri momka zbog toga što se znalo po kraju. Ja sam odrasla u Dalmatinskoj, ja znam sve - rekla je Omnia.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Žana Omnia svađa

 

- Ti si je video jednom tada i u tom jednom viđenju je stigla oralno da te zadovolji i da je odvedeš u klub i ovo sve - rekao je Darko.

- Pa ja ne znam je l' se ovde čuje šta ja kažem...Ja sam 79' godište, Ćata je '85 ili '86. Moj pokojni otac je imao druga Ivana po kom sam dobio ime. Viđali smo se na nekim slavljima. 2000. godine Ćata i ja smo počeli da se družimo. Ja nju nisam ni poznavao iako živi na 100 metara od mene. Ćata mi je rekao da idemo sa Tijanom i Žanom u diskoteku. Viđali smo se kada se negde susretnemo, slabo smo se družili do moje 23 godine kada se on oženio pre mene. I ako se oglasio, verujem da ne želi da govori nešto što ne zna - rekao je Marinković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading