IVAN NIJE GEJ, TO SU SVE ŽANINE LAŽI! Vendi rešila misteriju čuvene afere! Evo šta je rekla o Marinkoviću i pričama koje plasira njegova cimerka!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je jedan od najboljih rijaliti igrača ikada jer njegovo mačevanje retko ko generalno može da izdrži.

IVAN NIJE GEJ, TO SU SVE ŽANINE LAŽI! Vendi rešila misteriju čuvene afere! Evo šta je rekla o Marinkoviću i pričama koje plasira njegova cimerka!

Foto: Printswcreen Youtube Grand Magazin TV Grand

Pevačica Vesna Vukelić Vendi isprozivala je Ivana Marinkovića rečima da on ne može da bude atraktivni gej muškarac jer je starog kova, kao i da do skoro niko nije sumnjao u to da li je on heteroseksualac.

- Ovo je prvi put da neko skrene fokus sa Ivanovog hetero izbora otkako je se*sualno stasao i otkako je postao potentan. Niko nikada nije ubacio crva sumnje u izbor njegovog seksualnog opredenjenja osim Žane. Ona se prošle godine vrlo tendenciozno uhvatila za Filipa Cara koji je bio glavna pesnica rijalitija. To je kao "zakačiću se za najjačeg i kako god da bude uvek sam u priči sa najjačim". Kako god, Car je nju otresao za dva dana, ali izgleda da Jelena i Ivan još uvek ne mogu da je otresu jer se ona kao bodljikava žica okomila oko njih i drži ih kao taoce, jer joj je bitno da se drži za najjače - rekla je Vendi, pa je nastavila:

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković

 

- Ivan je jedan od najboljih rijaliti igrača ikada jer njegovo mačevanje retko ko generalno može da izdrži. Otkako je tu sa Jelenom on njoj džentlmenski daje da priča na svoj način, pa se Žana tu uvukla sa njenom bodljikavom žicom i Ivanu je bitno da oni ostanu stabilni u tom obračunu. Nije nikakav problem da se Ivan izjasni da je gej, jednostavno to nije ništa neobično u današnje vreme, to nije nikakvo epohalno otkriće, ali kad bi to bila istina, s obzirom da nije, to sve njeno pada u vodu. On je nekog starog kova i starijih shvatanja, on čak nikad nije ni išao kod kozmetičara, niti je depilirao grudi, da bi bio gej ipak moraš da budeš sofisticiran, tako da to nema veze sa životom. Ali dobro, to su neke stvari koje prolaze u toj fabrici laži koju je Žana pokrenula, ona je našla taj modus. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Predrag

14.02.2024 04:19

Jeste Vendi, Ivan je gay. Bio je sa mojim partnerom na kvarnjaka i zbog njega mi je pukla dugogodisnja veza.

dušanka

14.02.2024 05:25

VENDI SVAKA TI ČAST I SVAKA TI JE NA MESTU...NE BOJIŠ SE ISTINE...MARINKOVIĆ JE PRAVI I NA PRAVOM PUTU...ALI ŽANA JE ZLO...DOBRO BEBICA KAŽE...BABUŠKE...ONA I VANJA