BIVŠA DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆ DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Majka joj POGINULA na licu mesta, nakon RASKIDA potpuno nestala, a evo kako danas izgleda!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković pre Jelene Ilić voleo je atraktivnu devojku, koja mu je promenila svet!

BIVŠA DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆ DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Majka joj POGINULA na licu mesta, nakon RASKIDA potpuno nestala, a evo kako danas izgleda!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

Manekenka Sara Trajanović, koja se proslavila učestvovanjem u rijalitiju "Farma", doživela je veliku porodičnu tragediju 2018. godine kada je poginula njena majka, Rosita Trajanović.

Od tada, Sara se potpuno povukla iz javnog života i retko se pojavljuje na gradskim dešavanjima na kojima ima medija. Iako je njeno učešće na "Farmi" obeležila emotivna veza sa zvezdom "Granda" Andrijom Markovićem Akijem, kao i kratkotrajna romansa sa Ivanom Marinkovićem, nakon porodične tragedije Sara je odlučila da se povuče iz javnog života i posveti sebi i svojoj porodici.

 


Tokom boravka na "Farmi", Sara je izgubila razum za Ivanom Marinkovićem, a njihova romansa privukla je pažnju javnosti. Međutim, nakon završetka rijalitija, njihova veza nije dugo potrajala. Sara je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti sebi i svojoj porodici nakon porodične tragedije koja ju je zadesila.

Nakon "Farme", Sara je javno istakla svoju emotivnu vezu sa Andrijom Markovićem Akijem, zvezdom "Granda". Međutim, ta veza nije potrajala, te su oboje nastavili svako svojim putem. Sara je u jednom periodu istakla da je želela da bude iskrena prema svojim fanovima i da podeli svoje emotivne veze sa njima na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara Trajanović i Ivan Marinković

 


Sara se i dalje povremeno oglašava na društvenim mrežama, gde fanovi imaju priliku da vide kako ona danas izgleda. Njen izgled i dalje privlači pažnju javnosti, a mnogi ne ostaju ravnodušni na njen izgled i životnu priču. Sara je odlučila da se fokusira na svoj privatni život i da se povuče iz javnog života nakon porodične tragedije koja ju je zadesila

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading