STANIJA DOBROJEVIĆ IZABRALA VENČANI? Starleta nakon HAOSA sa Asminom se pojavila u OVOM izdanju!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević sve šokirala!

STANIJA DOBROJEVIĆ IZABRALA VENČANI? Starleta nakon HAOSA sa Asminom se pojavila u OVOM izdanju!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Srpska starleta Stanija Dobrojević, koja je postigla zapažene uspehe i van granica naše zemlje, nedavno je odlučila da promeni okruženje i zaputi se ka Majamiju. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će joj nove prilike u Americi doneti još veći uspeh.

Nedavno je Stanija zasenila prisutne svojim izgledom na događaju jednog svetski poznatog modnog brenda, čije je ona jedno od vodećih zaštitnih lica. U bebi-roze kompletu, privukla je pažnju fotoreportera, a nakon zvaničnog dela, odlučila je da obraduje svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama serijom provokativnih selfi fotografija. 

Mnogi su ove fotografije uporedili sa venčanicom, pa su naslutili da je starleta odlučila da se skrasi kraj muškarca iz svojih snova, ali jasno je da je u pitanju samo haljina koja ističe njenu izvajanu figuru. 

 


Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju jeste set fotografija kod pink jednoroga, gde je Stanija, prema komentarima, pokazala "drugačiju, nežniju sebe". Njen izgled i fotografije su izazvale oduševljenje, te je i ovim potezom potvrdila svoj status modnog uzora.

Pored poslovnih uspeha, Stanija ima još jedan razlog za slavlje - njen zvanični nalog na Instagramu, jedan od najpraćenijih već godinama, dostigao je neverovatnu brojku od više od dva miliona pratilaca. Ovaj uspeh je odjeknuo širom društvenih mreža, a Stanija se javno zahvalila svojim vernim pratiocima na podršci i ljubavi koju joj pružaju.

Stanijini uspesi na društvenim mrežama i u modnoj industriji svakako su vredni divljenja, a njen odlazak u Majami otvara nova poglavlja u njenom životu i karijeri. S obzirom na dosadašnje uspehe, možemo biti sigurni da će i dalje ostavljati neizbrisiv trag u svetu šou-biznisa i modnog dizajna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

18.02.2024 00:14

Ova starleta u penziji pokusava na sve moguce nacine da bude u medijima. Njeno vreme skidanja je proslo. Niko nece da gleda kako baba pozira i uvija se. Vreme joj je da se prikaci starkelju sa lovom kako bi obezbedila sebi zivot po stare dane.

Nadica

18.02.2024 07:28

U svetli svega ovoga, Asmin je taj koji juri Staniju i to zbog love!!!