HAOS U ŠIMANOVCIMA! Tamara Đurić UNIŠTILA Teodoru i Bebicu, otkriveno šta je Delićeva radila sa Erom Ojdanićem i njegovim UNUCIMA!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama tokom "Ljubavne Elitovizije", tenzija dostigla vrhunac!

HAOS U ŠIMANOVCIMA! Tamara Đurić UNIŠTILA Teodoru i Bebicu, otkriveno šta je Delićeva radila sa Erom Ojdanićem i njegovim UNUCIMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i njen dečko Nenad Macanović Bebica sinoć su se na "Ljubavnoj Elitoviziji" predstavili pesmom "Mora da je ljubav", koju u orignila izvode Ilma Karahmet i Mirza Selimović.

Nakon nastupa, Teodora i Bebica su pročitali stihove koje su pripremili, a onda je došlo do drame na sceni. Naime, dok je stručni žiri davao komentare, Teodora i Bebica su se više puta pobunili.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nastup Teodore i Bebice

- Bebice, mislim da ti je lepše bilo u Nišu. Teodora, jedi mršava i sitna, ali si jako zgodna - kazala je Milica Kemez.

- Bebice, mi se dugo znamo. Plašim se da Miljanu ne praviš od blata. Teodora, mi se znamo. Bili smo jednom u društvu sa Erom - dodao je Bora Santana.

- Možda si me sa nekim pomešao - odgovorila je Delićeva.

- Bili smo u njegovom restoranu. Bio je njegov sin, unuk i on je bio tu - istakao je Bora.

- Pomešao si me sa nekim. Ovo je laž - kazala je Teodora.

- Nisam ništa loše rekao. Upoznali smo se. Pohvalili su te Era i njegov unuk - kazao je Bora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora i Bebica u sukobu sa žirijem

- Teodora se seća da se ne seća, a Bora sam sebi uskače u stomak. Ja sam sasvim sigurna na osnovu ovoga što si rekla da je Bora sad rekao istinu i da si se družila sa Erom i njgovim unucima. Bebica i ti meni niste simpatični. Možda mi ti nisi simpatična zbog Bebice, a on zbog Miljane, jer je radio šta je radio - ubacila se Tamara Đurić.

- Nastavi, Tamarice - dodala je Teodora.

- Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ibarsoj rade na žetone. Ti s takvim izgledom, išarana, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - nastavila je Tamara.

- Ja ću tužbama rešiti sve što imam sa Miljanom. Tamara, mi smo se upoznali u jednoj kafani, gde smo bili u istom društvu - dodao je Bebica.

- Ti deluješ kao prodavac polovnih guma. Sigurna sam da se nismo sreli, veruj mi - kazala je Tamara.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić urnisala Teodoru i Bebicu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading