SAOPŠTENI POBEDNICI U ELITI: Publika jasno stavila do znanja takmičarima ko su FAVORITI!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan par osvojio je čak tri nagrade publike na "Ljubavnoj Elitoviziji"!

SAOPŠTENI POBEDNICI U ELITI: Publika jasno stavila do znanja takmičarima ko su FAVORITI!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć je u Šimanovcima održana "Ljubavna Elitovizija", treće po redu takmičenje ovog tipa u sedmoj sezoni popularnog rijalitija. Parovi su se predstavili na velikoj sceni, a na samom kraju emisije, saopšteno je ko je osvojio publiku, stručni i novinarski žiri.

Prva nagrada koja je dodeljena bila je nagrada publike sa društvene mreže Fejsbuk, koju su osvojili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš.

- Iskreno, iznenađeni smo - rekla je Aneli.

Voditeljka Ivana Šopić je otkrila da sve takmičare očekuje neka vrsta nagrade, a najbolju će dobiti pobednici SMS glasanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš se zahvalili publici

- Sve devojke koje su učestvovale u "Ljubavnoj Elitoviziji" imaće besplatne usluge u salonu u nedelju, a za muškarce postoji i druga nagrada - tri besplatna pića u utorak na žurki. Pobednici SMS glasanja biće na Rajskom ostrvu i imaće posetu spa centru - istakla je voditeljka.

Voditelji su potom saopštili ko je osvoji nagradu publike sa društvene mreže Instagram. Najviše glasova na ovoj društvenoj mreži osvojili su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, koji nisu mogli da sakriju sreću.

Anita i Anđelo odneli su pobedu i na društvenoj mreži TikTok, a voditeljka im je predala i drugi paket.

- Sada je još bolje - rekla je prezadovoljna Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo nisu mogli da sakriju sreću

Svoj sud dali su i predstavnici sedme sile u studiju, koji su od samog početka pratili i komentarisali nastupe takmičara "Elite". Najviše poena dobili su Miljana Kulić i Darijan Radomirović, novopečeni rijaliti par. Kulićeva je sa oduševljenjem prihvatila nagradu.

Miljana i Darijan očarali su i stručni žiri, a Kulićeva se zahvalila članovima koji su joj dali najviše poena.

- Želim da se zahvalim stručnom žiriju, Tamara me je iznenadila pozitivno, jako bih volela posle rijalitija da je upoznam. Moja najbolja drugarica iz rijalitija Milica Kemez, očekivala sam od nje - rekla je Miljana ponosno.

- Ispada da smo mi pobednički tandem - dodao je Darijan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Darijan osvojili duplu krunu

Na samom kraju, saopšteno je ko je osvojio najviše SMS glasova. Voditelji su otkrili da su publiku koja je glasala putem telefona očarali Anita i Anđelo, koji su osvojili sedam dana na Rajskom ostrvu i odmor u spa centru.

- Hvala! Nemamo više ništa da kažemo, jako smo zahvalni, stvarno - kazali su Anita i Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading