ANĐELI ĐURIČIĆ STIGLI ŠOK-DOKAZI O ZVEZDANU?! Pukla bruka, ovo joj mesecima nije dalo mira!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je javno priznala koliko se razočarala, pa dodatno zaintrigirala brojne fanove.

ANĐELI ĐURIČIĆ STIGLI ŠOK-DOKAZI O ZVEZDANU?! Pukla bruka, ovo joj mesecima nije dalo mira!

Foto: youtube.com/Pink

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić se oglasila javno na društvenoj mreži Instagram nakon što je u javnost isplivao snimak njenog upada u stan Zvezdana Slavnića.

- Na kraju je osoba za koju bi primio metak ona koja drži pištolj - napisala je Anđela, pa dodala na engleskom jeziku:

- To je život - dodala je Đuričićeva.

Njen stori je podelio Zvezdan.

- O, bre, Anđo, zar si stvarno mislila da te baš toliko voli? OMG - dopisao je Slavnić i dodao pesmu "Kad prave ljubavi ginu", koju izvodi Leontina Vukomanović.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Anđela se nije previše osvrtala na ovu izjavu, sve do sada, kad je objavila novi stori, kojim je potvrdila koliko je razočarana u pojedine ljude:

- Svaki put kad dobijem čudan osećaj u vezi neke osobe, na kraju budem u pravu - glasio je tvit, koji je Anđela podelila, a potom je dodala svoj komentar:

- Priča života moga - napisala je Anđela ispod ove fotografije.

I dalje nije poznato na koga je tačno Anđela mislila, ali je definitivno razočarana, zbog čega se povukla u medijsku ilegalu, ali je najavila svoj TikTok lajv, u kom će bolje objasniti kompletnu situaciju i otkriti kako se oseća povodom novonastale situacije, koja je šokirala sve.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anđela Đuričić

Inače, Zvezdan je danas naveo da je snimak nastao pre šest meseci, kao i da ga je on tada poslao kako bi dokazao istinu, ali da je tek danas ugledao svetlost dana.

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu".

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Biće sve u redu

14.02.2024 11:49

Taj snimak je od prošlog leta 2023. god. Ja se trgoh da nije sad u 2024. ne daj Boze. Kaže Andjelina komsinica teta Vera da je taj probisvet Zvezdan pored Andjele unistio i njene roditelje (često su bolesljivi) brinu zbog Andjele jer je pre tog probisveta Zvezdana imala ,,samo 2 momka", njenih god. tako reći i ti momci su bili kao Andjela zlatna deca. U rijalitiju upoznala TRECEG muškarca u životu i pogubila se skroz. Kažu: ,,tek sad nikome živom ne veruje".Misli da svako hoće da joj podmetne nešto... A voli Beograd i opet hoće u BG a roditelji se boje velikog grada, kažu nije to za nju.

Izgubljena ovcica...

14.02.2024 12:01

I Vi poštovani novinari, znate istinu. I ko je Zvezdan bio... I Ana Curcic Kovacevic Curcic ko je bila... Sad su oboje vrhunski ,,glumci". A Andjela neiskusna budala koja je našla trećeg momka i obrukala i sebe i roditelje. Sad se polako vraćaju u normalu ali sporo to ide- posledice su tu. Gde će Andjela U ISTI PRLJAVI KRIMINALNI KOS SA Curcicevom i Slavnicem. Izgubljena ovcica ovde u Srbiji. Ali hoće u Srbiju I tačka. Mislim da joj treba pomoći da se prilagodi ali problem je što ona ,,posle svega", Zvezdan, Ana Curcic, Hajp tv, itd NIKOME NE VERUJE.

Da li bi ili ne?

14.02.2024 12:16

Ja poštujem TV Pink. I najjgledanija je TV u mom domu. Ali da li bi ,,Mitrovic" -I , udali svoje tri kćeri za probisveta Zvezdana Slavnica??? E zašto su onda uništili zivot Andjelinim roditeljima, užoj porodici i samoj Andjeli( a pre kol. god. su i sina sahranili). TREBA LI SAD I ANDJELU DA SAHRANE?! Jer Andjela samo glumi da je jaka, svadja se sa ljudima glumi jaku licnost a u stvari je slomljena još uvek od svega ( rijaliti Pink, Zvezdan treća ljub. veza u životu) i TRECA NESRECA. Pitajte, vi to smete - ,,da li bi" Mitrovici udali svoje tri kćeri za Zvezdana Slavnica?

POSLATI ORGANE DRZAVNE

14.02.2024 12:34

Nekada pomislim ,,kako verovah" da je tv hajp ( mala slova namerno), časna tv koja se bori. Ali kad pogledaš PROSLOST vlasnika, pa ko je na tv i produkciji bio I NA KOJI NACIN OTISAO sa iste, shvatiš sve, jer ,,mozaik je tu". Ljudi sa hajpa odu iskorišćeni, da ne kažem opljackani. Maloooooo njih je sve vreme tu. S.M. ih na finaka zavuce, u trenutku ranjivosti im nešto pripomogne i onda kao kao kao ,,dugujes pare" (kamatarski zelenaski). I sve lukavo odradi čisto po zakonu! A po Bogu (koji opomene posle 20 god. na žalost unuke). Bez obzira što S.M. podržava Al. Vucica - država Srbija i ORGANE VLASTI UPUTITI U ,,Hajp" DA SVE ISPITAJU OD 1. DANA (ljude, ljude, ljude, bivše radnike). Pevačice navučene, voditeljke, rijaliti ucesnike i dr. radnike bivše KOJI MU I DAN DANAS DUGUJU NOVAC ( A U STVARI MU NISTA NE DUGUJU).