POTRESNO PISMO ANĐELE ŠPARAVALO: Rasplakala pobednice "Zadruge" obraćanjem porodici, njega majka IZGORELA OD BESA!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo se oglasila nakon potresnog pisma svoje ćerke!

POTRESNO PISMO ANĐELE ŠPARAVALO: Rasplakala pobednice "Zadruge" obraćanjem porodici, njega majka IZGORELA OD BESA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

Nastup Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović na sinoćnoj "Ljubavnoj Elitoviziji" privukao je veliku pažnju publike popularnog rijalitija. Njih dve su izvele pesmu "Ime i prezime", nakon čega se Anđela javno obratila svojoj porodici, koja ne podržava njenu vezu sa Bojanom. Ona se gušila u suzama i čitala potresno pismo koje je napisala.

- Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - pročitala je Anđela, što je posebno dirnulo dve pobednice rijalitija "Zadruga".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela i Bojana

Kija Kockar, članica stručnog žirija, prenela je poruku svoje majke, Nadice Zeljković, koja je istakla da svaka majka, kako kaže, ne mora da podrži izbor svog deteta, ali da mora da bude uz njega.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Nadica i Kija

Vrlo brzo se oglasila i Anđelina majka, koja je poručila da Nadicu treba da bude sramota zbog te izjave.

- Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku da li bi prihvatila ona, sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila... Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program - poručila je Anđelina majka Aleksandra za "Pink.rs".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela čita pismo porodici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading