TRANSFER BLAMA! Porodica Anđele Šparavalo prisustvovala SKANDALOZNOJ SCENI, ovakva bruka se ne pamti!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Šparavalo doživela je novu neprijatnost, čeka se njihov komentar!

TRANSFER BLAMA! Porodica Anđele Šparavalo prisustvovala SKANDALOZNOJ SCENI, ovakva bruka se ne pamti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

Pripadnici obezbeđenja uneli su poklone narednih fanova, a reč je o poklonima od fanova Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Naime, njihove, kako ih one zovu, "Ajkulice", preplavile su ih poklonima, a Anđela se oduševila fotografijama i poklonima u vidu hrane.

Nakon toga, Ivan Marinković izvadio je transparent koji je pročitao pred svima, a Jovana Tomić Matora ostala je šokirana.

 

- Ako želiš da mi praviš scene, molim te neka budu porno - pročitao je Ivan sa transparenta.

Ukućani su ostali zaprepašćeni, a Anđela i Bojana nisu skidale osmeh sa lica. Podsetimo, Anđelina porodica se javno odrekla nje, upravo zbog veze sa Bojanom, a čini se da učesnica Elite ne mari mnogo za tu njihovu odluku, pa je odlučila da, po svaku cenu, održi taj odnos i bori se za svoju ljubav.

- Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz - rekla je Anđelina baka za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading