PAS URINIRA NA ANELI DOK SPAVA: Bravo Vesna, drugi put NA GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac Vesna kaznio bezobraznu gazdaricu!

PAS URINIRA NA ANELI DOK SPAVA: Bravo Vesna, drugi put NA GLAVU! (VIDEO)

Foto: twitter

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne snalaze se najbolje u dresiranju psa Vesne, kojeg su dobili nakon što se on vratio u "Elitu" posle porodične tragedije. Već je poznato da su više puta spavali u posteljini po kojoj je pas urinirao, a danas se desila nova situacija koja je zapala za oko fanovima rijalitija koji sve prate putem, društvenih mreža i komentarišu. 

Naime, danas se dok su njih dvoje spavali desila nova neprijatna scena. Kako ne brinu dovoljnu o psu Vesni, niti je uče na pravi način kako treba da se ponaša, mali ljubimac je izvršio nudžu dok je Ahmićeva spavala i to po njoj. 

Aneli u prvom trenutku nije osetila o čemu se radi, a onda je poskočila iz kreveta i počela da besni. 

- "Bravo Vesna, drugi put na glavu", "Au ženo, al' si prljava, promeni posteljinu", "To Vesna, svi smo uz tebe" - glasili su neki od komentara. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, njih dvoje daju sve od sebe da pokažu kako su dobri vlasnici, ali im to ne ide od ruke, jer svakog dana imaju scene koje pokazuju da im ljubimac nije bio potreban i da o njemu uopšte ne vode računa. 

Pošto je Janjuš izlazio iz "Elite" kako bi otišao na pomen od 40 dana svog tragično nastradalog najmlađeg brata saznao je da publika žestoo komentariše i osuđuje njihovo ponašanje prema Vesni, a čak je video i da je raspisana poternica da im se oduzme pas. 

Napolju se pišu peticije kako ne čuvamo psa. Ja ću o tome tek da pričam što se tiče tih bolesnika. Ne mislim na ove ovde, ovi su... Pišu peticije napolju kako ti i ja ne čuvamo Vesnu, to je ludilo. Hejteri smrdljivi su ludilo, bolesni. Ne znaju šta će, pa kao ne čuvamo psa - pričao je tada Janjušević. 

Republika

Foto: printskrin

Aneli Ahmić i Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Trsha

15.02.2024 00:51

Od danas je Vesna moj favorit!!! Kucici prepoznaju ko je dobar covek.

Melanija

15.02.2024 01:01

Od koga je poklon (Analko Vaškavi) nije ni čudo kako se ponaša. Predlažem da se kuče vrati Analku da bi se zajedno tešili. On kao medicinski radnik (radio u mrtvačnici gde je skidao zlatne zube mrtvima) lako će je naučiti higijeni.

dušanka

15.02.2024 05:06

NIJE PAS KRIV...NE IZVODE JE REDOVNO...TO JE [TENE...I TREBA DA JOJ SE POPISA NA GLAVU,,,TO NIJE IGRACKA...TO JE ZIVO STVORENJE, O KOME TREBA BRINUTI...