MILJANA KULIĆ NIJE PRVA RIJALITI TRUDNICA: Ova žena je pred kamerama saznala da je u DRUGOM STANJU, a onda je krenuo HAOS!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda ipak u ovome nije bila prva!

MILJANA KULIĆ NIJE PRVA RIJALITI TRUDNICA: Ova žena je pred kamerama saznala da je u DRUGOM STANJU, a onda je krenuo HAOS!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shuttestock

Andrea Harapin je ime koje je obeležilo početak ere rijaliti trudnica na Balkanu. Pre deset godina, ova dvadesetčetvorogodišnja pevačica je svojom hrabrošću i istrajnošću osvojila srca publike u takmičenju "Operacija Trijumf". Međutim, ono po čemu će zauvek biti upamćena jeste činjenica da je postala prva rijaliti trudnica na ovim prostorima.

Andrea se borila za svoje mesto među talentovanim učesnicima "Operacije Trijumf", ali sudbina je imala drugačije planove za nju. U samom toku takmičenja, saznala je da je trudna, čime je izazvala veliku pažnju javnosti i postala inspiracija mnogima.

Republika

Foto: Printscreen

Andrea Harapin

- Lekar mi je nakon pregleda rekao da imam nekih ginekoloških problema te mi prepisao tablete koje, srećom, nisam popila. Odnosno, prepisao mi je neke tablete da iskrvarim. Dan danas zahvaljujem Bogu što ih nisam popila jer bih tako ubila svoju bebu! - rekla je Andrea za hrvatske medije.

- Presrećna sam što sam postala majka! Trudnoća je bila naporna, imala sam problema sa srcem, zbog čega sam bila u bolnici neko vreme, ali sad sam bolje. Drago mi je što sin liči na svog tatu - izjavila je nakon porođaja.

Inače, mnogi su smatrali da je Miljana Kulić prva koja je bila u drugom stanju pred kamerama, kad je ušla trudna u "Zadrugu 1", ali je zapravo ova takmičarka bila prva u tome, što je za mnoge podatak koji iznenađuje. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Miljana Kulić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading