HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Zbog Miljane joj KUNU UNUČE, brutalno uzvratila Asminu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Durdžić objavio poruke, oglasila se i Miljanina majka!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Zbog Miljane joj KUNU UNUČE, brutalno uzvratila Asminu! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, instagram.com/marijakulic_mtaz, pink/printscreen

Miljana Kulić sinoć se vratila u "Elitu" i odmah Aneli Ahmić ispričala da se čula sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, za kog tvrdi da ju je on pozvao, međutim jedna stranica koja prati dešavanja u rijalitiju, objavila je demant. 

Naime, tu se jasno vidi da je Nišlijka prva kontaktirala sa njim, te da ga moli da ne govori Lazaru Čoliću Zoli da su se uopšte čuli. 

Ne pričaj Zoli da sam te zvala, nemaš moj broj, ja sam mu rekla da si zvao tatu, prekini sa njim i pozovi me, odmah. Miljana Kulić - stoji u printskrinu koji je objavljen na fan pejdžu, uz opis: "Evo ga demant - Miljana je kontaktirala Asmina prva" i niz emotikona koji plaču. 

Republika

Foto: printsktrin

Poruke koje je Miljana napisala Asminu

Međutim, kad je to videla Miljanina majka Marija Kulić odlučila je odmah da se oglasi i iznese svoju stranupriče, kako bi javno zaštitila ćerku od napada koje dobija na društvenim mrežama, a koje za razliku od Miljane ima mogućnost da pročita. 

Marija je podelila poruku koju je dobila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, pa objasnila zbog čega je Asmin podelio te poruke i šta se dešavalo pre toga. 

- To je napisala Asminu. Prvo je on zvao mog supruga, pa mu je on dao Miljanin broj. Nije mogla da se javi, pa ga je pozvala kasnije i rekla da ne govori Zoli jer ga Zola laže da se vraća i da će on da brani Aneli - glasila je poruka koju je Marija naposala profilu koji ju je napao da su Miljana i ona lažovi, a onda dodala:

- Čiji ovo fanovi kunu malo dete? Svako ko je pomislio detetu tako nešto, na najmilijem neka vidi - poručila je Kulićka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

10.02.2024 22:46

Što Miljana gura nos tamo gde ne treba? I tamo postoji mala Nora. Da ludača pokupi informacije pa maltretira ljude. Kad ste vratili bolesnicu, vratite sve diskvalifikovane takmičare a pod brojem jedan ZOLU.

Odgovori 14 2