BEBICI PALA GLAVA KAD JE UGLEDAO MILJANU U ELITI: Prebledeo u sekundi od ŠOKA, preklinje za pomoć (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je Nenad Macanović Bebica reagovala na ulazak Miljane Kulić u Elitu!

BEBICI PALA GLAVA KAD JE UGLEDAO MILJANU U ELITI: Prebledeo u sekundi od ŠOKA, preklinje za pomoć (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon razgovora u studiju televizije Pink u Šimanovcima, diskvalifikovana učesnica Miljana Kulić se vratila u rijaliti šou-program "Elita" i tako ponovo postala ravnopravna takmičarka u borbi za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Međutim, reakcije njenih cimera su bila podeljena, a kamera je odmah uhvatila njenog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu, kojem je čim je ugledao kontroverznu Nišlijku oborio glavu dok ga je Teodora Delić pridržavala.

Inače, kako se takođe moglo primetiti, Macanović je u sekundi prebledeo, vidno iznerviran zbog Miljaninog povratka, a zatim je neprestano gunđao sebi u bradu i zatražio pomoć od obezbeđenja, ukoliko dođe do ponovnog okršaja.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić ušla u Elitu

Podsećanja radi, neposredno pred ulazak u "Elitu", Miljana Kulić je otkrila detalje odlaska u Beč kod Lazara Čolića Zole i kako je njena porodica, posebno Marija Kulić, reagovala na njen potez.

Ništa, ona je mene pustila da odem. Sve vreme smo bile na pozivu, sve sam joj pričala i ništa nisam krila od nje. Hvala joj što je imala poverenje u mene, o svemu sam je obesvtila, kao o odlasku u hotel. Ja sam sa mamom, tatom, Tijanom i Anom u odličnim odnosima. Pustila me je da lupim glavom u zid, znala je da ću da se vratim pre nego što sam otišla - govrila je Kulićeva u Pinkovom studiju, te nastavila o Čoliću:

On je mene blokirao čim sam napustila stan, toliko u ljubavi njegovoj. Zamisli da sam se izgubila? Ja jezik ne znam. Da li bih se usudila da lupam na vrata i dođu policajci? To liči na mene, ali u Srbiji, a ne u nepoznatoj zemlji. Ja bih možda njega išamarala, a možda se dostojanstveno okrenula i otišla. Ne želim više da pričam o novcu, to je dosadilo Bogu i narodu. Nadam se da imam pravo da lažem u Beloj kući, ne moraju da znaju šta mi se dogodilo. Ja mogu da ih lažem, recimo da je bio štrajk svaki dan u Neznanog junaka i da su ljudi držali parole "Vratite Miljanu". Ivan me je pljuvao, udržio se sa "skraćenim", a čim sam diskvalifikovana uzeo je moju posteljinu. Kako nema ni stida, a ni srama?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading