MILJANA ULAZI U ELITU SA PAKLENIM PLANOM! Otkrivena ŠOK ISTINA o tajnom DOGOVORU: Sprema se haos (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Miljane Kulić govori više od hiljadu reči!

MILJANA ULAZI U ELITU SA PAKLENIM PLANOM! Otkrivena ŠOK ISTINA o tajnom DOGOVORU: Sprema se haos (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Bivša učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, izazvala je veliku pažnju javnosti najavom svog povratka u rijaliti šou. Iako je nedavno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja pred kamerama, Miljana je odlučila da se vrati na imanje u Šimanovcima, a sada je još jednom prekinula ćutnju.

Naime, uoči povratka u "Elitu", Miljana Kulić je iznenadila javnost deljenjem video-snimka folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Ovaj potez je indirektno otkrio planove za njeno učešće u rijalitiju i dao naslutiti kako će se ponašati pred kamerama u narednom periodu. Ova taktika izazvala je brojne reakcije i spekulacije o tome šta se može očekivati od Nišlijke po njenom povratku.

- Ja neću da se udam, niste me čuli... Ja sam se samo našalila, ja nemam nameru da narušavam svoju slobodu i svoj mir. Skupoceni mir! Ne, ne... Ovako radim šta hoću, može mi se - glase reči Ražnatovićke koju je Kulićeva podelila u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/miljanakulicofficial1

Miljana Kulić instagram

Podsećanja radi, iako bi večeras trebalo da uđe u "Elitu", ona se, po svemu sudeći, još uvek nije uputila ka Beloj kući, iako se do njenog ponovog ulaska broji sitno. Naime, kako se saznalo preko društvenih mreža, Kulićeva uoči vraćanja u "Elitu" provodi vreme na popularnoj socijalnoj platformi TikTok, gde se u "lajvu" obračunava sa ostalim korisnicima i skuplja poslednje poklone od svojih fanova.

Inače, povodom njenog ulaska oglasilase i produkcija popularnog rijalitija.

Veliki Šef zna da iznenadi gledaoce, ali i takmičare "Elite" na nesvakidašnji način. To će se večeras upravo i desiti. Naime, pred sam početak emisije "Pitanja novinara", u "Elitu" će se vratiti Miljana Kulić, što će mnoge tamičare iznenaditi - najavio je Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading