JANJUŠ MOLI PRODUKCIJU ZA POMOĆ: Dosadila mu veza sa Aneli, sa Đedovićem SKOVAO PLAN!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš više ne može da podnese da stalno bude sa Ahmićevom!

JANJUŠ MOLI PRODUKCIJU ZA POMOĆ: Dosadila mu veza sa Aneli, sa Đedovićem SKOVAO PLAN!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Na jednoj Instagram stranici koja pažljivo prati dešavanja u rijalitiju "Elita", nedavno se pojavio snimak koji je izazvao žestoku polemiku među fanovima.

Naime, u fokusu interesovanja je odnos između Marka Janjuševića Janjuša i njegove devojke, Aneli Ahmić. Mnogi smatraju da Janjuš, uprkos burnim privatnim događajima, zaslužuje visok plasman ili čak pobedu ove godine, dok postoje i oni koji imaju suprotno mišljenje i koriste svaku priliku da kritikuju Janjuša i Ahmićevu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Na snimku koji je objavila pomenuta Instagram stranica, Janjuš je izgovorio rečenicu koja je izazvala brojne reakcije. On je istakao kako bi bilo idealno da se on, zajedno sa Aneli i još nekoliko ljudi, presele u kuću Odabranih, zato što im trenutni režim rehabilitacije ne odgovara i tamo im je postalo dosadno. Ova izjava izazvala je žestoke komentare među fanovima rijalitija, koji su spekulisali da Janjuš koristi svoju popularnost kako bi uticao na produkciju.

 

 

Reakcije fanova bile su raznolike, od tvrdnji da Janjuš manipuliše situacijom i ucenjuje produkciju, do komentara da je sve deo Janjuševe igre. Ova kontroverzna mnoge je naterala da još više sumnjaju u iskrenost njihove veze, jer imaju mogućnost da uživaju daleko od svih, a oni imaju potrebu da žive u sobi sa drugim ljudima. 

Janjušev put u daljem takmičenju ostaće predmet žustre diskusije među fanovima. S obzirom na burnu reakciju koju je izazvao, očekuje se da će se ova tema nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cilka

08.02.2024 21:30

Dosadilo mu da se valja haha jake li ljubavi (a vama iz Republike svaka čast na brzim reakcijama i objektivnosti

Trudnica

08.02.2024 21:45

Ovaj Janjuš se baš umislio da je zvezda pa traži svoj rijaliti u rijalitiju Elita. Stalno nešto zvoca, zahteva, želi, negoduje... Nekad je kao čangrizava baba a češće kao trudnica kojoj divljaju hormoni. A ne pruža ništa ove sezone, uvek je besan i bahat. Radio Amnezija dosadna, koristi je za svoje obračune se onima koji ne misle kao on. Mnogo bolje i sa dosta smeha i humora , sa objektivnom kritikom , radio je to Osman.

Februar

08.02.2024 23:48

Sta je ovo ljudi ,ona plaza po njemu kao zmija stalno mu je na ramenu ,ili na tijelu ,gleda u njega kao pas u vlasnika.Pokupila sve psecije fore kako bi mu se uvukla pod kozu.Nesto nije u redu sa ovom zenom.Ona bi se od 24 sata 23 sata cmakala,parila .Sad je jasno sto je rekao Alibaba da mu se gadila i da nije mogao imati odnose s njom.