MILJANA ODUSTALA OD ELITE: Pojavilo se zvanično saopštenje!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale najsvežije informacije!

MILJANA ODUSTALA OD ELITE: Pojavilo se zvanično saopštenje!

Foto: ATA Images

Domaća javnost je proteklih nekoliko dana pratila skandalozni odnos diskvalifikovanih učesnika "Elite", Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole i njihovu dramu koja se odigravala u Beču, a otkako se Kulićeva vratila u Srbiju počelo je da se spekuliše oko njenog povratka u "Elitu", pogotovo jer je o tome i sama govorila putem svojih društvenih mrežam. 

Međutim, iznenada je došlo do promene ploče, pa je danas putem Instagram profila Marija Kulić saopštila brojnim pratiocima da se njena ćerka neće vratiti na imanje u Šimanocvima i da od učešća u najgledanijem rijalitiju nema ništa.

- Obaveštavam ljude koji vole Miljani i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vratii, tako da ćete je moći videti u lajvu na njenom TikTiku - napisala je Marija Kulić, a Miljana je njenu objavu podelila na svom storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija obavestila javnost da se Miljana ne vraća u Elitu

Inače, pre par dana Zola je otkrio da mu je Miljana pravila haos i da je zbog njenog ponašanja strahovao za sebe. 

Nemoj da čačkaš zver kratkih rukava, jer protiv tvojih laži moja istina pobeđuje, a ovo je samo 10 odsto, znaš i sama... Sa srećom ti, ali prestani više - poručio je Zola Kulićevoj putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

Njihovi zajednički fanovi se nadaju da će i ova svađa da se zataška kao i svaka do sad, a da će bar da ih zajedno gledaju na društvenim mrežama, ako ne pred kamerama u rijalitiju "Elita". 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Joj

07.02.2024 19:58

Miljana odustala? Ha ha ha.

ako je

08.02.2024 01:34

fala bogu manje jedna ludjakinja