BAHAĆANJE MILJANE KULIĆ PO BEČU: Pinku ostala dužna 100.000 evra, a javno se hvali da je PUNA KAO BROD!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica šokirala sve poslednjim oglašavanjem!

BAHAĆANJE MILJANE KULIĆ PO BEČU: Pinku ostala dužna 100.000 evra, a javno se hvali da je PUNA KAO BROD!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Nakon diskvalifikacije iz "Elite", Miljana Kulić je odlučila da napusti Srbiju i otputuje u Beč kako bi se srela sa svojim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, susret nije prošao onako kako je očekivala, jer ju je Zola javno odbio i poručio joj da se vrati u Niš, naznačivši da je Beč preskup za nju.

Zola je postavio svojevrsni "ultimatum", izjavivši da će se sresti sa Miljanom samo ukoliko pobedi Filipa Cara u meču na TikToku. Ova online "borba" između Milajne i Filipa Cara zakazana je za večeras u 22 časa, a Miksi je izrazila spremnost da pobedi kako bi se srela sa svojim bivšim partnerom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Iako Zola govori kako Miljani postavlja ultimatume, Republika je danas prva objavila njihovu zajednučku fotografiju, nakon koje je jasno da sve rade kako bi skupili što veću publiku na TikToku i zaradili što veću količinu novca. 

Kasnije tokom dana Miljana Kulić je odlučila da sebi priušti malo luksuza. Ona se pohvalila luksuznom kupovinom u čuvenom brendu Šanel, ističući da je bila u mogućnosti da priušti sebi ovakav vid luksuza. Držeći kesu ovog prestižnog brenda, izrazila je svoje oduševljenje i nasmejala sve pratioce. 

- Bila sam u Šanelu, odraću te kao što su oni mene tamo, ali javno da obećaš i da se zakuneš da dovodiš Zolu - rekla je Miksli, koja je u rukama držala kesu jednog od najluksuznijih brendova odeće i kozmetike, Šanel.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić se na Instagramu pohvalila kupovinom
 
Podsećamo, Miljana je Pinku ostala dužna 100.000 evra nakon diskvalifikacije. 
 
- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Pink TV će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom - glasilo je tada saopštenje produkcije u rijalitiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading