MUŠKARCI PALI U TRANS! Ova objava Ivane Šopić napravila haos na društvenim mrežama! Neće vam biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji me nikad nisu usmeravali i zato mislim da sam zapravo uspela. Nikad mi ništa nisu branili, zato nisam bila željna ničega, kaže voditeljka!

MUŠKARCI PALI U TRANS! Ova objava Ivane Šopić napravila haos na društvenim mrežama! Neće vam biti dobro! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić

Voditeljka Ivana Šopić ponovo je obradovala svoje patioce fotografijom koju je objavila, a najviše su se obradovali muškarci, jer plavuša izgleda zanosnije nego ikada! Naime, Ivana je pozirala u seksi izdanju, a u prvom planu su njene grudi, zbog čega je po svemu sudeći, za vrlo kratko vreme dobila na nekoliko hiljada lajova na Instagramu! 

Zanimljivo je da odmah iza provokativne fotografije sledi još jedna na kojoj je snažna poruka: "Jak sa jakim, slab sa svakim".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Da li je Ivana ovim rečima želela nekome nešto da poruči ne znamo, ali ono u šta smo sigurni jeste da je svojim golišavaim izdanjem oduševila ljude koji je prate.

Inače voditeljka je u velikoj ispovesti za Republiku nedavno rekla da joj roditelji nikada ništa nisu branili u životu.

Roditelji me nikad nisu usmeravali i zato mislim da sam zapravo uspela. Nikad mi ništa nisu branili, zato nisam bila željna ničega. Deca obično propuše kad se kriju, povuče ih društvo, ali ja nisam imala bilo kakve rampe i ništa nisam radila krišom. Zato sam otišla na pravi put. Život nas neće maziti, moji su znali za to i pustili su me da sve probam i na tome sam im bezgranično zahvalna. Nikad nisam bila buntovne prirode ili da sam problematična. Bila sam klasična beogradska klaberka i ranije sam mislila da je poenta da se sedne u separe da se pije s društvom i da se ide četiri puta godišnje na more. Volela sam da se družim i izlazim, ali sam uvek radila i imala svoj novac da trošim. Sve me je zanimalo, tako je i danas.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lena

02.02.2024 14:51

Sta ova Sopicka ima protiv Maje, Milene i Matore? Stalno je na suprotnoj strani od njih.