"JANJUŠA GANJAJU KAMATAŠI"? Bivši košarkaš skače u snu, SAVEST MU NE DA MIRA?!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probudio i Aneli, ona bezuspešno pokušava da ga smiri.

"JANJUŠA GANJAJU KAMATAŠI"? Bivši košarkaš skače u snu, SAVEST MU NE DA MIRA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš, koji je u decembru izgubio najmlađeg brata, ima noćne more. Naime, Janjuš je skočio u snu, a Aneli Ahmić koja je bila sa njim u krevetu pokušavala je da ga dozove i umiri.

- Šta ti je, uplašio si se - uzvinula je Aneli kada je Janjuš naglo streknuo i skočio iz kreveta.

Republika

Foto: printscreen

Marko Janjušević Janjuš se trgnuo iz sna

Ovaj video brzo se zavrteo i društvenim mrežama gde su fanovi rijalitija komentarisali šta se dešava sa bivšim košarkašem.

- Skakali bi i vi da ste izgubili brata, toliko bezosećajnih ljudi na jednom mestu, pitamo se posle šta se dešava sa svetom, zlo ušlo u ljude, eto to se dešava - bio je jedan od komentara ispod videa, gde su prethodno vređali i Janjuša i Aneli:

- "Jaško skoči u snu, kao da ga kamataši ganjaju devetkom ", "Skočila bi i ti da pored tebe leži ova prikaza", "Ma sanjao svadbu sa Aneli", "Malo ga savest posećuje", "Mozda je počela savest da ga grize..."

Podsećanja radi, Janjuš je krajem decembra izvezden iz "Elite" zbog tragične smrti svog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića. Nakon kraćeg odsustva zbog porodične tragedije, on je po povratku u Belu kuću isprva bio ljut na Ahmićku, jer je napolju saznao za njene laži, ali je vremenom ipak popustio i rešio da obnovi odnos sa njom. 

U najtežim momentima napolju sve vreme uz njega je bila njegova supruga Ena, sa kojom ima ćerku, pa su mnogi verovali da će i to biti razlog da se Janjuš ne vraća Aneli. Međutim, on je nastavio rijaliti tamo gde je stao, iako ga mnogi osuđuju zbog njegove rijaliti veze. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading