BIVŠI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ ULAZI U ELITU?! Sprema se neviđeni šou, on dodatno zagolicao maštu!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Maje Marinković je novom objavom sve bacio u rebus.

BIVŠI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ ULAZI U ELITU?! Sprema se neviđeni šou, on dodatno zagolicao maštu!

Foto: Ilustracija

Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je široj javnosti postao poznat tokom učešća u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pokazao je pre nekoliko dana svoju novu devojku. Bilal je pozirao sa vatrenom plavušom, pa pokazao kako uživa u novoj vezi.

- Nek duvaju dušmani - napisao je Bilal ispod objave sa novom devojkom na društvenoj mreži Instagram.

- "Lepa ti devojka i zgodna, Biki, ali nije Makica jbg", "Samo neka Maja uživa sama, super je, ne trebaju joj ovakvi mekušci", "Kaže Maja M. da ti je mali", "Koga briga za te tvoje?", "I on nekome umeo da morališe. Kako je obuče, a ovo je za 1 do 7 dana. Živi bili pa videli, Bilal je to", "Stigla nam Nova godina i nova snajka", "Super, uživaj i blokiraj ove hejtere sa fejk profila, ne trebaju ti njihovi komentari" - bili su neki od komentara ispod Bilalove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović sa novom devojkom

 

Međutim, njegova najnovija objava na Instagramu zaintrigirala je sve. Naime, Bilal je objavio niz poruka na temu njegovog povratka u rijaliti i time sve bacio u rebus.

Iako nije konkretno odgovorio ni na jedno pitanje, mnogi su posumnjali da Bilal planira povratak u Elitu, gde trenutno boravi njegova bivša devojka, Maja Marinković, koju je upoznao u Zadruzi. Ušla je u rijaliti kao slobodna devojka koja, po sopstvenom priznanju, i dalje voli Filipa Cara. Bilala ne pominje toliko često, ali kad ga pomene, uvek izgovori nešto ružno o njemu i kaje se zbog veze koju su imali.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Bilal Brajlović, Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading