OVO JE ISTINA O ŽIVOTU MARKA ĐEDOVIĆA: Detalji teraju suze na oči, u NAJGORIM GODINAMA bio je prinuđen da odraste preko noći!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović kakvog do sada niste videli!

OVO JE ISTINA O ŽIVOTU MARKA ĐEDOVIĆA: Detalji teraju suze na oči, u NAJGORIM GODINAMA bio je prinuđen da odraste preko noći!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

O privatnom životu Marka Đedovića se vrlo malo zna, budući da ne voli da govori o svojoj prošlosti. Međutim, desi se i Marku da otvori dušu o njegovom odrastanju, pa je tako Mileni Kačavendi ove večeri priznao kroz kakav je period prošao. 

Naime, Đedović je istakaod a je morao da promeni tri škole, tri društva, zbog čega je naučio da se ne vezuje za ljude i to u periodu kada je spoznavao svet, odnosno u tinejdžerskim danima. 

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović

 

- Ja te Milena tako otkačim, kao da te nikada poznavao nisam. Izgleda emocionalna zrelost. Malo sve i svašta, malo me je i život takao. Ja sam kao mali naviknut na to, kao da su me dresirali i usmeravali za nešto. Mama moja je hladniji tip, ovo kad vidite Mionu, ista takva. Ne možeš videti emociju niti promenu emocije, zovu je "Hitler". To je malo i genetika možda, ali malo i kroz život. Ja sam promenio tri srednje škole u tri grada, tri društva. Možda sam ja tu naučio da se ne vezujem tako lako. Krenuo sam u srednju školu u Kraljevu, pa posle Čačak, pa posle Kosovska Mitrovica. Ja sam promenio tri mesta od 14 do 18 godine - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović Elita 7

 

- U najza**banijem periodu - rekla je Kačavenda.

- Ja sam sa tim ljudima super, meni je drago da ih vidim, ali nisam vezan. Da se ne vidimo do kraja života, ne vidimo se, šta da radim. Bio sam četiri godine u vezi - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

28.01.2024 21:53

Iz kog grada je poneo svu tu zlobu i pakost