UROŠ RAJAČIĆ NA JANJUŠEVE OČI GURNUO MALOG UROŠA: Bivši košarkaš skočio, pa mu OVAKO ZAPRETIO, evo ŠTA GA ČEKA KAD IZAĐU NAPOLJE!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimer na podmukao način udario na jednog od učesnika "Elite", koji ove nedelje imaju specijalni zadatak.

UROŠ RAJAČIĆ NA JANJUŠEVE OČI GURNUO MALOG UROŠA: Bivši košarkaš skočio, pa mu OVAKO ZAPRETIO, evo ŠTA GA ČEKA KAD IZAĐU NAPOLJE!

Foto: Printskrin

Učesnik "Elite" Uroš Stanić, koji u kostimu psa ove nedelje obavlja zajednički zadatak sa Markom Janjuševićem , doživeo je nezgodu kada ga je cimer Uroš Rajačić gurnuo iz sve snage na beton, zbog čega je Janjuš pobesneo. 

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi kako Rajačić gura Stanića i kako on pada na patos, a bivši košarkaš momentalno skače i počinje da viče na cimera koji je pred njim odmah krenuo da se pravda. 

Foto: Printskrin

Uroš Rajačić gurnuo Uroša Stanića na beton pred Janjušem

- Uhvatio me oko vrata, nije mu ništa, nisam ga jako gurnu - ponizno je govorio Uroš, a Janjuš mu je odbrusio: 

- Je li te pojeo?! Ajde, briši da te ne gledam!

Rajačić se pokupio i sklonio im se iz vidokruga. Marko je zatim prigrlio svog Uroša i počeo da ga teši kako će doći vreme kada će drugom Urošu vratiti milo za drago. 

- Polomiću ga ja napolju kada izađemo - obećao je Janjušević Staniću, pa ga posavetovao da se drži njega i da se ne mota oko takvih likova:

- Vidiš da su to neartikulisane budaletine. Sedi ovde. Proradiće mi živac, pa ću napraviti haos!

Foto: Printskrin

Marko Janjušević zapretio Rajačiću da će se obračunati sa njim napolju

Podsećanja radi, Uroš i Marko su ove nedelje na specijalnom zadatku. Veliki Šef rešio je da usliši Stanićeve molitve da se Janjušu ispuni želja da dobije psa. Naime, Stanić je pred Drvetom mudrosti izrazio želju, ali i tražio pomoć, da usreći Janjuša u rijalitiju. On je priznao da oseća veliku zahvalnost prema njemu zbog svega što je on učinio za njega.

Njih dvojica su i zajedno pričali o tome kako bi Janjušu dobrodošao pas za naredni period koji će provesti u "Eliti", pa su dobili zadatak da dva dana Janjuš vodi računa o Urošu koji će da mu glumi psa, a ako uspešno obave zadatak, u Belu kuću stiže pravi pas za Janjuša. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading