JANJUŠ UROŠA TRETIRA KAO PRAVOG PSA: Marko sprovodi BRUTALNU DRESURU, Stanić samo nemoćno cvili!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš se uživeo u ulogu velikog gazde, pa urla i viče na svog kućnog ljubimca kako bi ga doveo u red!

JANJUŠ UROŠA TRETIRA KAO PRAVOG PSA: Marko sprovodi BRUTALNU DRESURU, Stanić samo nemoćno cvili!

Foto: Printscreen

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić ove nedelje su na specijalnom zadatku Velikog šefa.

Naime, mladi tiktoker će narednih dana glumiti psa, odnosno kućnog ljubimca bivšeg košarkaša, pa on svog gazdu u kostimu psa prati na svakom koraku.

Međutim, Janjuš se u jednom trenutku toliko uživeo u ulogu, pa je Stanića počeo da tretira kao pravo kuče. On ga je prvo nagovarao da skače po devojkama u Beloj kući i pipka ih psećim šapama po intimnim delovima tela, a zatim se razbesneo na njega zbog nereda.

Foto: printscreen

Marko Janjušević Janjuš svog ljubimca terao na bludne radnje

 

Kada su se njih dvojica vratili u rehabilitaciju i krenuli da uđu unutra, Marko je zatekao lom, koji je prethodno Uroš u psećem kostimu napravio, pa je odmah krenuo da ga prekoreva. 

- Ceo dan si trčkarao tuda i jurio si žene! Pogledaj šta si nam napravio od sobe! Je li ovo lepo, je li ovo lepo samo mi reci! Je li lepo ovo da te ostavim ovde i da ovako napraviš - urlao je Marko na svog ljubimca, a on je samo pokorno zalajao: "Av, av!"

- Znači, ne mogu da verujem, dam ti sve, upoznajem te tu sa svakim, a ti sad još jedeš i ove cipele! Sramota, je li sramota?! Je li sramota, pitam te - nastavio je da ga grdi Janjuš, a on je samo potvrdno lajao, kao da se na svom psećem jeziku slaže da je pogrešio. 

 

 

Uroš se, kako su stigli do svoje prostorije, izvrnuo na lezibeg pored cipelarnika, a Janjušević je na kraju počeo da viče i zato što nije poveo više računa o svojoj higijeni.

- Pogledaj kako si se isprljao, posle na kupanje ideš! Jesmo se dogovorili?!

- Av - zacvileo je nemoćno Stanić piskavim glasićem.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading