JANJUŠ ĆE UNIŠTITI ANELI OVIM POTEZOM: Pred sam povratak u Elitu, sledi potpuni HAOS!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš doneo šok odluku!

JANJUŠ ĆE UNIŠTITI ANELI OVIM POTEZOM: Pred sam povratak u Elitu, sledi potpuni HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Otkako je napustio rijaliti ,,Elita 7", Aneli Ahmić ne zna ništa o Marku Janjuševiću Janjušu i tragediji koja mu se dogodila. Ona je emotivno slomljena od kada je on napustio imanje u Šimanovcima, svašta joj pada na pamet, lije suze, ali ne sluti da je i on van sebe od tuge i bola, a još uvek nije poznato da li će se i kada vratiti u rijaliti. 

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Janjuš je van sebe od tuge i kako vreme prolazi sve mu je gore, jer je sve svesniji kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu. Pokušava da bude hrabar zbog oca i majke, ćerka Kruna mu je i snaga i pokretač, ali bol je ogromna. Zahvalan je Pinku na podršci i koju su mu pružili, zaista je mnogo ljudi uz njega, ali mislim da za rijaliti nije spreman. Što se Aneli tiče, to je za njega gotova priča - započinje Janjušev prijatelj i nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen, Privatna arhiva

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš Elita

 

- Shvatio je sad šta znači porodica i mislim da se stvarno više neće kockati sa tim. Bivša žena Ena mu je ogromna podrška u ovim trenucima i jako joj je zahvalan iako svojim delima do skoro to nije pokazivao. Aneli nije ni svesna šta se dešava i što je on napustio rijaliti, ali kada čovek doživi ovakav životni udarac, ne može više nikada da bude isti. Sad je uvideo da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i da one nemaju cenu, a njemu su Kruna i Ena sve. Ovo ostalo je samo igra na koju je sada stavio tačku - kaže Janjušev prijatelj za Svet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

12.01.2024 13:31

Nadam se da je Janjuš "došao k' pameti" i shvatio da za buduću partnericu treba tražiti devojku drugačijih osobina, prošlosti, karaktera i sveg ostalog šta karakteriše Aneli. Jer, treba njegova kćerka da mu dođe na ručak, posetu,letovanje a da pored njega bude stabilna, iskrena i žena vredna poštovanja. Aneli to nije i nikada neće biti, prošlost se ne briše i u 35- oj godini majka ne ostavlja maleno dete bez majke na brigu babi. Bivša mu žena jeste institucija, kako on reče. Obrazovana, zaposlena, odgaja predivno dete, stub porodice i podrška u teškim vremenima. Teško da bi mu neka druga oprostila sve ono (kad je ponižava) i bila sa njim u dobru i zlu. To može samo velika žena kao što je ona. Zato se i nadam da će se Janjuš opametiti i svoje zavodničke fore ostaviti van kamera a pružiti nam ono zbog čega ga i volimo. Mora se vratiti u normalsn život zbog svog deteta, roditelja, brata, bivše žene jer, on je zreo muškarac i on treba biti stub porodice. Mora vratiti osmeh na lice i opet nas zabaviti i nasmejati a i njemu će biti lakše.