ANITA I ANĐELO PRED MATOROM PODIVLJALI ISPOD JORGANA: Vrela akcija trese spavaću sobu, nemaju BLAMA!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva zatekla ženu i bivšeg prijatelja u intimnom izdanju!

ANITA I ANĐELO PRED MATOROM PODIVLJALI ISPOD JORGANA: Vrela akcija trese spavaću sobu, nemaju BLAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Anđelo Ranković i Anita Stanojlović jedva su dočekali da se zavuku pod jorgan i da započnu igrarije pod jorganom. Oni su nakon povratka iz izolacije prvi mislili da će mučiti muku sa pronalaskom kreveta u kojem će moći zajedno da spavaju, pa su u jednom trenutku čak trebali i da spavaju prekoputa Jovane Tomić Matore, ali im je pomogla Milena Kačavenda, koja im je usupila svoj krevet. 

Anita i Anđelo su se prepustili strastima ispod pokrivača u punoj sobi. Njihova intimna akcija odvijala se dok je Anitina supruga, Matora, mirno spavala samo nekoliko metara dalje. Ovaj neočekivani scenario uneo je dodatnu napetost i uzbuđenje u Beloj kući.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su definitivno uspeli da iznenade svoje cimere, ali ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na njihove odnose unutar rijaliti programa. S obzirom na to da su njih dvoje veoma bliski, nema sumnje da će ova vrela akcija ispod pokrivača izazvati brojne komentare i rasprave među ukućanima.

Kako li će se Matora osećati povodom ovog događaja, ostaje da saznamo, pogotovo jer u trenutku njihovog naleta strasti prošla pored kreveta, dok je išla do drugog kraja sobe. Poznavajući Tomićevu kroz godine rijalitija sigurno neće ostati suzdržana, niti na sve ovo imati lepe reči. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

11.01.2024 16:28

Veoma VAŽAN DOGAĐAJ ! Oboje "imaju" po polni organ - pa se "skrpili" ... Na televiziji, da narod gleda ... Dobro , pa "sirotinjska zabava" , imaju po polni organ ... šta ćeš "važnije"... Sve će to narod pozlatiti !!