LEPI MIĆA POKUŠAO DA SMESTI MILJANI DISKVALIFIKACIJU: "Uvalio" joj telefon, Marija momentalno reagovala!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je pokušao da Miljani namesti diskvalifikaciju, Marija otkrila kompletnu istinu o telefonu.

LEPI MIĆA POKUŠAO DA SMESTI MILJANI DISKVALIFIKACIJU: "Uvalio" joj telefon, Marija momentalno reagovala!

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Lepi Mića sinoć je izazvao pravu buru svojim tvrdnjama da je Miljana Kulić koristila mobilni telefon u samom rijaliti programu. Ovo otkriće je izazvalo burne reakcije, a jedna od njih dolazi od Marije Kulić, koja je odlučila da javno ospori Mićine tvrdnje.

Marija Kulić se oglasila putem društvene mreže Instagram i odlučno demantovala Mićine tvrdnje. Ona je istakla da tvrdnje o telefoniranju u apartmanu u kojem su boravili nisu tačne, već da se to dogodilo u drugom apartmanu. Ovim demantijem otvoreno je pitanje istinitosti Mićinih reči i postavlja se pitanje da li je ovo samo još jedna u nizu provokacija unutar rijaliti sveta, dok su neki pretpostavili da Mića želi da diskvalifikuje Kulićevu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić

 

- Ovaj debil što prenosi strim priča da su imali telefon u apartmanu. Ne u apartmanu u kom sam ja bila, nego u apartmanu u kom svi borave pre ulaska. Mića jeste bio tamo u apartmanu pre ulaska u tu sezonu sa Miljanom, kada je ona telefonom pričala sa Zolom - napisala je ona i objasnila šta se zapravo desilo.

Podsetimo, nedavno su Miljana Kulić i njen partner Zola pobegli iz rijalitija "Elita", što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Nakon njihovog bekstva, Miljana se vratila na imanje, dok je Zola diskvalifikovan. Ovo bekstvo je izazvalo brojne reakcije i spekulacije, a novo otkriće o navodnom korišćenju mobilnog telefona samo dodatno komplikuje situaciju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Kulić, Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

10.01.2024 05:20

MIĆI SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO JE PROGURAO...KURAVU ALEKSANDRU...IVU...SAD POKUŠAVA ANITU...RAZUMEM DA IMA KOMPLEKSE JER JE JEDINI NAČIN BIO DA ZARADI I OBEZBEDI SVOJU PORODUCU RALLITY, NITI JE ŠKOLOVAN. MITI JE SPOSOBAN, NITI JE REČIT...MUTAV JE SA ZUBIMA ILI BEZ NJIH...PSUJE KAO KOČIJAŠ...VERUJEM DA UTIMA PROCENAT OD SVAKE POBEDNICE...NIKO ME NE MOŽE UBEDITI U SUPROTNO...ALI AKO USPE DA PROGURA OVU PROSTITUTKU OD ANITE, ODUSTAJEM OD GLEDANJA, PODRŽAVANJA ELLITE