NAJBIZARNIJI SNIMAK SA PROSLAVE BOŽIĆA: Matora peva pesmu Sanji Stanković, Anita i Anđelo je DIŽU U NEBESA - svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan snimak sa proslave Božića u "Eliti" šokirao je publiku popularnog rijalitija!

NAJBIZARNIJI SNIMAK SA PROSLAVE BOŽIĆA: Matora peva pesmu Sanji Stanković, Anita i Anđelo je DIŽU U NEBESA - svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nebojsa Mandic/Dragan Kadic/Nikola Mutic

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora je danas na proslavi Božića na sav glas zapevala pesmu "Sećaš li se, Sanja", koju je posvetila bivšoj devojci Sanji Stanković. Ranije je govorila da je Sanja bila i ostala njena najveća ljubav.

- U mom srcu uvek ostaće, jedna Sanja, jedno proleće. Sećašp li se Sanja, da li možeš da zaboraviš. Poželiš li Sanja bar ponekad da me zagrliš? - pevala je Matora na sav glas sa Majom Marinković, dok su se takmičari "Elite" veselili oko njih.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora peva sa Majom

Istovremeno, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković posmatrali su ovu scenu sa garniture, pa počeli da hvale Sanju Stanković.

- Ja volim Sanju. Sanja je car - rekao je Anđelo pred cimerima.

- I ja gotivim Sanju - dodala je Anita.

- Najžalije od svega mi je što sam je napadao zbog Matore - priznao je Ranković.

- Dobra je - dodala je Stanojlovićeva.

- Nije budala. Ova je istripovala nešto - rekao je Anđelo.

 

 

Podsetimo, prvi veći konflikt Matore i Anđela bio je zbog toga što se muvao sa Stanjom, a potom ušao u vezu sa njom. Tada je puklo njihovo prijateljstvo, a onda su se pomirili i udruženim snagama urnisali Stankovićevu.

Anita se takođe sa Matorom svađala zbog Sanje. Naime, Matora je letos poslala Sanji poruku, zbog čega je Stanojlovićeva poludela, a kasnije je priznala da ju je izdala sa Mateom Car upravo zbog ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading