BIVŠA ZADRUGARKA SE TRANSFORMISALA: Nakon kraha veridbe promenila lični opis! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu očekivali da će ovaj detalj promeniti na sebi!

BIVŠA ZADRUGARKA SE TRANSFORMISALA: Nakon kraha veridbe promenila lični opis! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili. Po svemu sudeći bivša zadrugarka je nakon kraha veridbe odlučila da promeni nešto na sebi, a ovog puta odlučila se da to bude kosa, što je mnoge iznenadilo.

Naime, Paula je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj umesto svoje poznate kovržave kose ima afro kikice. Ona je pozirala u ogledalu i brojim pratiocima pokazala svoju novu frizuru, a kako je oduvek važi za jednu od najlepših i najatraktivnih rijaliti učesnica i ova promena joj odlično stoji. 

Republika

Foto: Instagram.com

Paula Hublin

Podsetimo, Paula je kratko za medije potvrdila ovu informaciju, a sada je putem Instagram profila odgovorila na popularna "leksikon" pitanja, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju. No, nešto kasnije je i voditelj Filip na Instagram storiju objavio status u kom je potvrdio da sa Paulom više nije u vezi.

Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Nedavno se z u jednoj emisiji Paula pojavila i progovorila o vezi sa Đukićem, te je istakla da ga ona i dalje voli i da je na njega gledala kao na muškarca za ceo život i da još uvek ne može da se pomiri sa istinom da više nisu zajedno. 

Republika

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin i Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading