SVE DEVOJKE ANĐELA RANKOVIĆA: Svi ga pamte po Džehvi, a šetao je mnoge CICE - jedna je u rijalitiju ostala TRUDNA!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o njegovoj aferi sa Anitom, a tokom učešća u rijalitijima bio je u raznim aferama!

SVE DEVOJKE ANĐELA RANKOVIĆA: Svi ga pamte po Džehvi, a šetao je mnoge CICE - jedna je u rijalitiju ostala TRUDNA!

Foto: N. Mutić

Anđelo Ranković

Anđelo Ranković napravio je opštu pometnju svojim ulaskom u "Elitu" pogotovo kad je u pitanju odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koji je bio na ivici pomirenja, ali je Stanojlovićeva na prvu odlipila za njim i zaboravila na svoju suprugu, koju je i pre toga prevarila. 

Iako je on sad u prisnom odnosu sa Anitom, a mnogi smatraju da on nikad neće ući u vezu sa njom jer je devojka koja ima burnu prošlost, ipak nije prva koja je privukla Rankovićevu pažnju. Anđela svi najviše povezuju sa Teodorom Džehverović, sa kojoj je bio u prvoj sezoni "Zadruge", a pre nje se poljubio sa Minom Vrbaški, što je bio i prvi poljubac u "Zadruzi". 

Ranković se sledeći put pojavio u četvrtoj sezoni, gde je na samom početku napravio pometnju u vezi Paule Hublin i Frana Pujasa. Međutim, to je bilo kratkog maha i on je otpočeo ljubavni odnos sa Ivanom Marinković, ali sa njom nije ušao u vezu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Paula Hublin

SVe se promenilo kad je ušla Sanja Stanković, koja je tad bila u raskidu sa Matorom i započela je prisno druženje sa Anđelom, nakog čega su uplovili u ljubavnu vezu, koja je jako kratko trajala i posle samo par dana stavili su tačku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Sanja Stanković

Anđelo je takođe u "Zadruzi" imao aferu sa Natašom Radan, koja mu se nakon toga mešala u sve moguće odnos, zbog čega su imali česte sukobe. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Nataša Radan

Anđelo je ušao i u sledeću sezonu rijalitija "Zadruga" gde je takođe napravio haos kad se pojavio. On je tokom petice bio u ljubanoj vezi sa Anom Jovanović, koja nije dugo potrajala.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Ana Jovanović

Nakon toga započeo je zbližavanje sa Viki Mitrović, koja je otvoreno govorila da joj se Anđelo jako dopao, ali je na kraju završila u burnoj vezio sa Markom Osmakčićem, tokom koje je ostala u drugom stanju, pa je iz rijalitija bila izvedena na kiretažu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Viki Mitrović

Ipak Anđelovo učešće u petoj sezoni obeležilo je flertovanje i odnos sa Dalilom Dragojević, za koji su svi očekivali da će biti veza koje će potrajati, međutim, ona se na kraju pomirila sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Dalila Dragojević

Pred sam kraj svog boravka u petoj sezoni Anđelo je ušao u vezu sa Sandrom Rešić, oni su kao par izašli iz rijalitija, a onda stavili tačku i započeli rat u medijima i na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

Mnoge zanima da li će Anita do kraja uspeti u svojim namerama da osvoji Rankovića i da sa njim bude u vezi, ali i kako će Matora to podneti ako dođe do toga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading