BEBICA BESAN KAO RIS ZBOG MILJANINOG BEKSTVA SA ZOLOM: Saznao sve detalje, pa napravio DRAMU na imanju!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je saznao da su Miljana i Zola pobegli iz Elite, pa burno reagovao.

BEBICA BESAN KAO RIS ZBOG MILJANINOG BEKSTVA SA ZOLOM: Saznao sve detalje, pa napravio DRAMU na imanju!

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Jutarnje spekulacije o iznenadnom napuštanju rijaliti programa "Elita" od strane Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole uzburkale su javnost. Prema rečima ostalih učesnika, ovaj rijaliti par je samoinicijativno i nasilno napustio imanje u Šimanovcima, a njihov cimer Danijel Dujković Munjez je potvrdio ove tvrdnje ulaskom u pušionicu.

Naime, na društvenim mrežama je sada isplivao snimak razgovara učesnika, koji su potvrdili da je kontroverzna Nišlijka zajedno sa svojim novo-starim partnerom razvalila vrata i napustila rijaliti program.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Ukućani su krenuli da komentarišu ovaj šok-potez Miljane i Zole, a u razgovor se umešao i njen bivši izabranik, Nenad Macanović Bebica, koji nije mogao da veruje šta se dogodilo. On je iskoristio trenutak kada Teodora Delić nije bila tu, pa je komentarisao Miljanino bekstvo, a nije mogao da sakrije šok:

- Pobegli Miljana i Zola - rekao je Bebica Bojani.

- Da li me zaje*avaš? - pitala je Bojana iznenađeno.

- Ne. Razvalili vrata... Sramota - prokomentarisao je Macanović.

 

 

Podsećanja radi, nakon što su se pojavile vesti o navodnom bekstvu Miljane i Zole, društvene mreže su eksplodirale reakcijama fanova. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su drugi spekulisali o mogućim razlozima njihovog navodnog bega. Ova neočekivana situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija među pratiocima rijalitija.

- Nego, je l' bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru - glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bekstvo

04.01.2024 12:42

"Tarantino iz Šimanovaca" i njegova "ledi (lubav iz 100 pokušaja ) fatalna" samo su se malo zaigrali dok pišu novi scenario i planiraju svadbu. Eto nih uskoro nazad kao i mnogo puta do sada. Dobili su pivo, cigarete i slatkiše, malo pregovarali oko nekih stvari i sade će pobednički i mnogo važni umarširati nazad u rehab da spavaju po 12 sati u komadu. I oni bi da budu Car i Dalila kojima je to često uspevalo.