STANIJU URNISALI ZBOG NAJNOVIJEG SUSRETA SA ANELI: Ponovo se izblamirala, ovo nije smela da izjavi!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila povodom Stanijinog susreta sa Aneli, pa je javno urnisala.

STANIJU URNISALI ZBOG NAJNOVIJEG SUSRETA SA ANELI: Ponovo se izblamirala, ovo nije smela da izjavi!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, promo

Stanija Dobrojević iznenadila je učesnike "Elite", kada je u Belu kuću ušetala kao "Deda Mrazica" i uručila im poklone, a na samom početku se obračunala sa Aneli Ahmić, bivšom izabranicom njenog sadašnjeg dečka, Asmina Durdžića.

Stanija je poručila Aneli da ima keca u rukavu i da se neće smiriti, dok svima ne pokaže njeno pravo lice, a potom joj je otkrila da sada ne bi ni prepoznala Asmina, jer je smršao i izgleda bolje nego ikada.

Republika

Foto: Pink

Stanija Dobrojević

 

- Da mogu da vratim vreme, ne bih išla na razgovor sa njom. Moja istina se napolju zna, ne skroz do kraja, postoji i treća strana. Ja neću da se mešam, tad sam osećala potrebu i došla sam iskreno onako i da ispoštujem kuću. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih došla nekome na noge, jer nije dostojan da razgovaram sa takvom osobom. Ja nisam iznela istinu koja se napolju sve zna, toliko sam bila svesna. Ja nisam dola ovde da se natežem sa tobom. Tebi i tvojoj ekipi sam ja meta! Rekla ti je majka - odbrusila je Stanija Aneli.

Aneli se nije mnogo upuštala u raspravu, već joj je samo poručila da joj je već poklonila bivšeg muža, kako ona kaže, a bivši zadrugari su iz spoljnog sveta komentarisali Stanijin ulazak u rijaliti i susret sa Aneli. 

Između ostalog, oglasila se i Sanja Grujić, koja je poznata po britkom jeziku, pa je javno iskazala gađenje prema Dobrojevićevoj i podržala Aneli:

- Da li se samo meni povraća od ove lažljive penzionerke? Aneli je moj favorit u ovoj godini - napisala je Sanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sanja Grujić o Staniji Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.01.2024 07:29

Onim "usnetinama" rekla nešto, ova ! Kad je mogla da "ujeda" roditelje dečka, šta veli - da izjavi "bilo šta" za Stanuju,da bi bila "popularna",jadna

Nadica

02.01.2024 11:53

Ova sisata i skraćena konačno pokazuje pravo lice - neko ko podržava Aneli mora biti više puta gori ološ od Aneli!!! Onaj Sanjin lepi dečko posle ovoga treba da razmisli sa kim je u vezi!!!

Vojvotkinja Tolstoj

02.01.2024 13:22

Ova skraćena podržava Aneli- pored svih "informacija napolju"- znači da je i ona "takva" !! Ajde završi DRŽAVNI FAKULTET KAO STANIJA ; pa ni tada tvoja prljava priča nema mesto. Kakva je ,bre, to da bude supruga i snaja !?