SRCE I DUŠA MI SE CEPAJU: Učesnica Elite ne zna gde udara, zbog ljubavi će POGAZITI PORODICU!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo ne može da obuzda osećanja koja ima prema Bojani Pavlović!

SRCE I DUŠA MI SE CEPAJU: Učesnica Elite ne zna gde udara, zbog ljubavi će POGAZITI PORODICU!

Foto: printscreen/RTVPink

Juče je u rijaliju "Elita" došlo do haosatokom poseta porodica, gledaoci su svedočili emotivnom haosu izazvanom ulaskom majke učesnice Anđele Šparavalo. Njeno obraćanje je izazvalo pravi šok za crnim stolom, jer je majka pretila da će se odreći ćerke ukoliko nastavi vezu sa Bojanom Pavlovićem.

Teške reči koje su upućene Anđeli otkrivaju duboku zabrinutost i negodovanje zbog njene veze, a čak su i pretnje odlaskom u policiju izrečene kako bi se Anđela suočila sa posledicama svojih postupaka.

Ipak, pored teških reči porodice, Anđela je pronašla podršku u svojoj cimerki, koja je saosećajno pružila podršku i razumevanje.

- Oni su meni rekli: "Je l' se ti plašiš nečega?", ja sam im rekla da se ne plašim. Bila sam u pabu malo sa Slađom i onda sam otišla u vešeraj, došla je Bojana. Znaš li koliko je meni teško zbog toga, ja sam joj rekla da sam joj zahvalna na svemu, biće mi teško bez nje, rekla mi je: "Šta god da odlučiš pandice, uz tebe sam". Ja sam iz nekog svog hira, ja sam ih ubila, ali sam sve to negde u podsvesti i znala - plakala je Anđela.

Republika

Foto: Pink

Anđela Šparavalo poseta porodice u Eliti

- Ja sam videla da je moj tata pocrneo u licu, da mu nije dobro, a on je moj ponos. Još kaže Milan da ličimo. I kada smo bili vešeraju, ona mi je rekla da će biti sve okej i zagrlile smo se...Baba mi je u bolnici, nije joj dobro, ima problem sa srcem, treba neko da nastrada zbog mojih ishitrenih reakcija. A meni se duša cepa, srce, ja sam se zaljubila u nju. Teško mi je čoveče. Ja se sredila, za šta?! - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading