IVANU MARINKOVIĆU OD RAZVODA SA GOCOM TRŽAN OSTALE SAMO IKONE: U Eliti saopšteni ŠOK DETALJI razvoda!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako i šta su podelili od imovine!

IVANU MARINKOVIĆU OD RAZVODA SA GOCOM TRŽAN OSTALE SAMO IKONE: U Eliti saopšteni ŠOK DETALJI razvoda!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Aktuelni učesnik rijalitja "Elita" Ivan Marinković svojevremeno je bio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, s kojom je dobio ćerku Lenu. On se tokom današnje emisije na imanju u Šimanovcima prisetio svog braka sa estradnom umetnicom, te izneo detalje o njihovoj podeli imovine i potpisivanju ugovora o razvodu.

- Ivane, koji je tvoj najbolniji trenutak koji si doživeo u ljubavi? - upitao je voditelj.

- Ljudi kažu da kada ti neko umre, sve ti je lakše i lakše, a kada se razvedeš sve ti je teže i teže, to je istina. Kod mene se to desilo jako brzo kada sam saznao da me je bivša supruga varala, mi smo to sve u jednom danu završili, kada sam joj stavio do znanja da znam da me je prevarila. Došao je njen advokat u stan u Mirjevu, tad je Lena imala pet godina, ja sam samo pokupio ikone sa zida i otišao sam kod majke. To je stvarno najbolnina situacija jer shvataš da više nećeš biti u stanu sa svojim detetom i bukvalno se sve menja za jedan dan, a ti tu ne možeš ništa da promeniš - istakao je Marinković, a zatim nastavio s knedlom u grlu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković otkrio detalje razvoda sa Gocom Tržan

Mi smo tu kad je došao njen advokat podelili nepokretnu imovinu, nismo ni imali ništa zajedničko u tom momentu. Ja sam već pretpostavljao šta će da se desi i na moju sreću to sam sve brzo preboleo, jer sam ubrzo ušao u novi odnos i nakon toga smo ostali u korektnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading