MARIJA TUŽILA BEBICU: Ojadio je za ozbiljnu količinu novca, sve mu stiže na naplatu!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva spremna da se sa bivšim zetom suoči na sudu!

MARIJA TUŽILA BEBICU: Ojadio je za ozbiljnu količinu novca, sve mu stiže na naplatu!

Foto: E Stock

Marija Kulić, poznata učesnica rijaliti programa, nedavno je otkrila da je podnela tužbu protiv Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, bivšeg dečka njene ćerke Miljane Kulić. Razlog za tužbu je nepovraćaj novca koji mu je pozajmila, a reč je o sumi od 10.000 evra. Kako je istakla, postojao je ugovor koji je obavezivao Bebicu da vrati novac u roku od mesec dana, ali se to nije desilo.

- Na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

Ranije su se pojavile informacije da je Marija tužila Bebicu i zbog njegovih izjava u rijalitiju, gde je optužio Mariju da se bavi crnom magijom. Navodno, za ove tvrdnje, tražila je odštetu od pola miliona evra zbog pretrpljenih duševnih bolova.

Marija Kulić je putem društvenih mreža iznela svoje nezadovoljstvo i brigu za ćerku, ističući da je Miljana imala zdravstvene probleme, te je podelila detalje o njenom zdravstvenom stanju. Takođe, najavila je tužbu i protiv Zole, još jednog bivšeg partnera svoje ćerke.

Ove tužbe i konflikti između članova porodice Kulić, koji su javno izneti, privlače pažnju javnosti i postaju predmet interesovanja medija i publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XXX

30.12.2023 13:03

Sumnjam ,oni igraju rijaliti ,sve je njihov dogovor