MARIJA ŠALJE MILJANU U RUSKU BOLNICU: Očajnički potez NESREĆNE majke nakon pomirenja sa Bebicom!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić besna zbog ponašanja svoje ćerke, donela drastičnu odluku!

MARIJA ŠALJE MILJANU U RUSKU BOLNICU: Očajnički potez NESREĆNE majke nakon pomirenja sa Bebicom!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Bivša zadrugarka Marija Kulić besna je zbog trenutne situacije između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Miljanina majka se oglasila nakon što je Bebica priznao da voli Miljanu, pa raspalila brutalnu paljbu po njemu, te istakla da će Miljanu poslati u rusku bolnicu, kako bi našla spas.

- Ni jednog, ni drugog prevaranta neću da vidim, ni da čujem. Čekam da se završi ovo i da ode tamo, u tu rusku bolnicu, da vidim da li bi joj i to pomoglo, kada već do sada nije ništa. Niti sluša psihijatre, niti ljude koji je vole, niti nas. Uopšte mi se ne sviđa kako rezonuje njenu situaciju i kako se ophodi prema prevarantima i uopšte prema svima tamo, koji su joj do sada naneli zla - započela je Marija, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic, Shutterstock

Marija i Miljana Kulić

- Oduvek je tako bilo, da ona za druge zna, a za sebe ne, što bi u praksi trebalo biti drugačije. Zbog njene totalne pogubljenosti, mislim da joj treba jedan ozbiljan tretman u toj ruskoj bolnici. Neću da budem skeptična, ali opet mislim da je sve do nje. Ako neko želi sebi dobro i misli na sebe, prvenstveno, onda mu nije potrebna ničija pomoć. Za razliku od drugih, a pogotovo od balvana (Zole) i skraćenog (Bebice), koji unapred smišljaju scene i postupke u rijalitiju, ona tamo živi stvaran život - nastavila je Kulićka.

- Nažalost, ali sama to izabere. Dugo godina je zaredom tamo. Kada izađe, nema društva jer je mnogo godina prošlo i svako je svojim putem. Ona je izabrala sebi put, tj. mesto gde se niti živi kako treba, niti pronalaze ljubavi, niti drugarstva. Sve radi pogrešno. Ja sam se živa pojela što je ušla ove sezone, ali nisam očekivala ovoliku njenu nestabilnost iz razloga što je pre toga rekla da apsolutno ne brinem, da je niko neće zanimati, da je shvatila da je niti jedan želi i voli i da će ovog puta zaista biti sama i da će se potruditi da pokaže sebe onakvom kakva je u spoljnom svetu. Pojeo je taj prostor. Mislim da je rijaliti koban za nju, jer sve što je obećala, radi suprotno. Šta više može neko da joj uradi da ne bi postojao za nju. Strašne stvari su njoj rađene u dogovoru sa drugima, mentorima, kovali se planovi za nju i sve to zna i ponovo srlja. Tužna sam mnogo zbog njenog stanja, a davala sve od sbe da ne ode tamo. Odvela je na drugi kontinet, dok to počne i da shvati da joj porodica samo misli dobro - dodala je Marija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marija i Miljana Kulić, Bebica

- Skraćeni je celo leto smišljao planove kako da uđe, kako da se ugleda na Zolu, da postane igrač, da bude do kraja, pri tom zanimljiv produkciji i na kraju zaradi novac. Nije njemu stalo ni do Miljane, niti do Teodore, nego samo do para. Niti je Teodori do njega. Igraju ljudi rijaliti da bi bili u temi i tako sedeli do kraja. Takav apsolutno isti je i balvan iz Dervente. Skraćeni nam je postao stranac, koji kao da nikada nije bio ovde. Teški prevaranti obojica. Još smrdlja skraćni kaže sinoć da je on odlučio za Miljaninu operaciju. Bože me sačuvaj, lekare nije zanimalo ni ko je on, niti šta će tamo. O svemu su dogovarali isključivo sa mnom i Velikom šeficom. Njemu su zabranili i posetu njoj, kakav momak u toj situaciji? Samo sam ja bila u Nišu sa njom u sobi i sestra koja je dežurala u zavisnosti od smene. Ja je nisam samu ostavljala i kada je bilo kasno da se čeka helikopter, ja sam rekla doktoru da se nema vremena i da odmah uđu u Salu. To sam se dogovorila sa čelnicom. Jedino sam njemu rekla da sa čelnicom komunicira porukama, jer sam ja morala sa lekarima. Molila sam doktora da dođe, još jedan hirurg najiskusniji da prisustvuje operaciji, što je i učinjeno. Čovek je za 15 minuta došao od kuće i rekao da je odmah uvedu u salu i pripremaju za operaciju. Kasnije, zbog pogoršanja stanja, ponovo sa čelnicom dogovorim da pređe u BG - ističe Marija za "Espreso".

- Razmišljala sam i o tome što smo mu bi bili zahvalni za taj period u kom nam se našao, vozio, razvozio, ali svako bi da je u toj kući u takvim momentima. Tako da je sve usr*o pljuvajući nas bez ikakvog razloga, tj. da bi bio dobar za rijaliti. I krava da mleko, pa šutne i prosipa ga. Tako i on - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Viktorija

03.12.2023 19:35

Bravo Marija, za sve si u pravu. Skraceni sve ovo radi da bi bio u kadru i sto duze ostao u Eliti. Ali i Miljana mnogo greši, mislim da si svesna toga. Sada mu ona daje na znacaju bez obzira koje je on gadosti izrekao za celu porodicu Kulić.

Istina

06.12.2023 01:28

Ona je tipovana od strane balvana. Tu ima elemenata krivicnog dela. Ovakav program je bese trebalo da bude ukinut?