HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Javno ocrnila ćerku za sve pare, ne zna šta će od SRAMOTE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rijaliti učesnice putem društvenih mreža dala sud o ponašanju svoje ćerke!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Javno ocrnila ćerku za sve pare, ne zna šta će od SRAMOTE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Miljana Kulić već danima unazad ima velike oscilacije u ponašanju i osećanjima, pa ni sama ne zna za kojim bivšim pati, Nenadom Macanovićem Bebicom ili Lazarom Čolićem Zolom. Ona je ponovo totalno rasejana i ide od jednog do drugog, iako obojica govore kako ne žele sa njom da budu u vezi, niti da im ona ikada više bude devojka. 

Njeno ponašanje iz dana u dan sve više zgrožava javnost, a povodom toga odlučila je da se oglasi i njena majka, Marija Kulić, koja nije mogla da obuzda razočarenje koje oseća zbog ćerkinog ponašanja koje svaki dan gleda na malim ekranima. 

Marija je odlučila da se oglasi putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i javno iskritikuje svoju ćerku, koju uopšte nije štedela i javno je napljuvala njeno ponašanje. 

- Kako li može ovoliko da se ponižava, gospode Isuse Hriste. Kao poslednja jadnica, bednica, paćenica. Koja sramota ljudi moji. Pa ja u životu nisam čula, ni videla da neko sebi dozvoli ovako poniženje - napisala je Marija putem storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić se oglasila putem Instagrama

Iako je Miljana Marijina mezimica ona ne može da sakrije kad joj se njeno ponašanje ne dopada, zbog čega su je tokom boravka u rijalitiju uvek smatrali za jednu od najrealnijih komentatora i njeno mišljenje se jako cenilo, jer dok je kritikovala i urnisala druge imala je isti princip i prema svom detetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading