JANJUŠA TUGA RAZARA! Objavio poslednji OPROŠTAJ od Mihaila, svi su zaplakali zbog ove SCENE!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš objavio je tužnu sliku.

JANJUŠA TUGA RAZARA! Objavio poslednji OPROŠTAJ od Mihaila, svi su zaplakali zbog ove SCENE!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Mihajlo Janjušević, mlađi brat poznatog učesnika rijalitija "Zadruga", Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu, prijatelje i široku javnost u šoku.

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se emotivno oprosti od svog brata Mihajla putem društvene mreže Instagram. Objavio je fotografiju na kojoj su tri brata zagrljena još od detinjstva, simbolizujući snažnu vezu koja ih je spajala. Iznad njih se nalazi slika Mihajla sa koferima, simbolično prikazujući odlazak i rastanak.

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš tuguje za bratom Mihailom Janjuševićem

 

Mihajlo Janjušević je sahranjen na večni počinak na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće u Prijepolju. Prizor na sahrani slomio je mnoga srca, jasno pokazujući koliko je gubitak Mihajla teško pao njegovoj porodici i prijateljima.


Marko Janjušević Janjuš podelio je svoju bol i tugu putem storija na Instagramu, izražavajući duboku patnju zbog gubitka brata. Njegove reči odzvanjaju kao izraz iskrene tuge i bola koji je teško prebroditi.

 


Mihajlo Janjušević preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Nakon obdukcije, Marko je preuzeo Mihajlovo telo i odvezao ga u Prijepolje gde je sahranjen.

Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag u srcima mnogih, a porodica Janjušević i njihovi prijatelji suočavaju se sa teškim periodom žalosti i tugovanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading