JEZIVI DOKAZI O MIHAILOVOJ SMRTI SE KRIJU U TELEFONU: Otkrivamo šta se nalazilo u GALERIJI Janjuševog brata pre SAMOUBISTVA - OVI detalji će vas NAJEŽITI!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje šta se nalazilo u telefonu mladog Mihaila Janjuševića, pre nego što je izvršio samoubistvo.

JEZIVI DOKAZI O MIHAILOVOJ SMRTI SE KRIJU U TELEFONU: Otkrivamo šta se nalazilo u GALERIJI Janjuševog brata pre SAMOUBISTVA - OVI detalji će vas NAJEŽITI!

Foto: Republika, Shutterstock

Mihailo Janjušević, najmlađi brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je danas u rodnom Prijepolju.

Kako Republika saznaje, u Mihailovom telefonu nalaze se ključni dokazi, koji mogu da ukažu zbog čega je on podigao ruku na sebe. Naime, dosta se spekulisalo o tome da je trpeo nasilje preko interneta, o čemu govore mnogi javni tragovi i dokazi. Na društvenim mrežama redovno je dobijao pretnje, uvrede, ponižavanja, a vrlo često je znao i da iste objavi na svojim profilima i apelovao na ljude da ne čine takve stvari. 

 

Izvor za Republiku otkriva da je Mihailo znao vrlo često da napravi i sliku zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu:

- Mihailo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo nasilje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč, nekog možeš odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. To se desilo i Mihailu. Verovatno nije mogao da izdrži to šta mu se dešavalo u glavi, a bio je povučen dosta, trpeo je u sebi mnogo toga. U telefonu su mu se nalazili ti skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale. To su stvarno jezive stvari - priča izvor za Republiku. 

Foto: Instagram.com

Mihailo Janjušević Instagram

 

Podsetimo, sahrana je obavljena na gradskom groblju u Prijepolju, gde su se porodica i prijatelji oprostili od Mihajla koji je digao ruku na sebe u 27. godini. Dok je brat Boris Janjušević sve vreme bio utučen da bi izustio i reč, Marko je smogao snage za govor koji je rasplakao okupljene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading