MAJKA MOLI JANJUŠA DA SE SAHRANA MIHAILA NASTAVI: Želi da sina isprati na večni počinak, ove scene LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor: P.R. / M.I.

Zadruga

27.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa majka moli sina da pusti da se sahrana Mihaila nastavi, on se bacio na sanduk.

MAJKA MOLI JANJUŠA DA SE SAHRANA MIHAILA NASTAVI: Želi da sina isprati na večni počinak, ove scene LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: republika

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini. Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Mihailo će danas biti sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju. 

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal. 

Republika

Foto: republika

Marko Janjušević Janjuš sa majkom

 

-  Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole  - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Ena, Janjuševa bivša supruga, sve vreme je uz njega, a zadrugar se bacio na sanduk pokojnog brata, zbog čega je morala da se umeša i majka, koja je pokušala da urazumi sina, kako bi se sahrana nastavila. 

- Sine, pusti da ispratimo Mihaila - vikala je ona.

Porodica Janjušević zavijena je u crno, a Janjuš je izrazio želju da skoči za bratom u raku.

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život. Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag. Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading