PRODUKCIJA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Otkrivamo koja BOMBA ulazi u "Elitu", zbog NJE će mnoge veze POPUCATI!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija najavila ozbiljnu bombu koja ulazi na imanje!

PRODUKCIJA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Otkrivamo koja BOMBA ulazi u "Elitu", zbog NJE će mnoge veze POPUCATI!

Foto: youtube.com/pink.rs

U Šimanovcima se sutra sprema prava fešta! Na imanju će biti organizovana tradicionalna žurka koja će oduševiti sve ljubitelje dobre zabave. Glavni zabavljači biće takmičari iz rijalitija "Elita 7", a atmosferu će dodatno ugrejati nastupi popularne Ljupke Stević, mladog pevača Raja Simonovića i energičnog DJ Nebe.

Foto: E Stock

Ljupka Stević

 


Ljupka Stević, poznata kao kraljica dobrog provoda, već godinama unazad osvaja publiku svojim hitovima i šarmantnim nastupima. Njen šou na bini garantuje nezaboravnu atmosferu, pa će takmičari "Elite" imati priliku da uživaju u njenim zanosnim izvođenjima.

Pored Ljupke, svojim glasom i energijom publika će biti očarana i mladi pevač Rajo Simonović. Njegovo iskustvo sa "Zvezdama Granda" obećava vrhunski muzički doživljaj, a njegova popularnost garantuje da će atmosfera biti na vrhuncu tokom njegovog nastupa.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ljupka Stević

 


Kako bi se osiguralo da niko ne stoji mirno, pobrinuće se i DJ Neba svojim vrhunskim muzičkim miksevima. Njegova veština da učini da plesna podijum uzavreli i da energija ne jenjava, garantuje da će žurka biti nezaboravna.

Svi posetioci imanja u Šimanovcima mogu se radovati sjajnoj zabavi i vrhunskim nastupima koje će prirediti Ljupka Stević, Rajo Simonović i DJ Neba. Ova žurka obećava da će biti događaj koji se dugo pamti!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading