MILJANA ĆE POŠIZETI ZBOG OVIH REČI: Stigle reakcije povodom POMIRENJA sa Zolom, evo šta kažu najbliži!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićevoj ne bi bilo svejedno kad bi saznala da nema njegovu podršku!

MILJANA ĆE POŠIZETI ZBOG OVIH REČI: Stigle reakcije povodom POMIRENJA sa Zolom, evo šta kažu najbliži!

Foto: printscreen/RTVPink

Publiku rijalitija "Elita" nedavno je iznenadio preokret u odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, njih dvoje su imali danima burne sukobe i žestoke svađe, ali su se strasti iznenada stišale i sad su u mirnom odnosu, pa su čak odlučili i da zajedno spavaju u sobi za rehabilitaciju. Iako su trenutno jako bliski i po ceo dan provode zajedno, njih dvoju su se složili da još uvek od ljubavne veze nema ništa, ali da jedno drugom najviše prijaju i da im ovakav odnos odgovara. 

Po tom pitanju za domaći medij golasio se Zolin drug Ivica i izneo svoje mišljenje o situaciju koja je zbunila učesnike rijaliti takmičenja, ali i vernu publiku. 

- Kakva je trenutna situacija, može lako doći do pomirenja. Mislim da je trenutno drži na nekom testu, zbog njenog kontakta sa Bebicom. Smatram da se ona i ohladila od njega, u odnosu na ranije, jer bi inače došlo do njihove svađe, ukoliko bi je odbio. Neka doza ljubavi postoji, ali ne kao pre. Moguće je i da kupuje mir sa njom, zbog svega što se u prošlosti dešavalo, a delimično i u proteklom periodu. Što se mene tiče, ovo mi se ne dopada, želeo bih da ostane suzdržan i ne prelazi granicu - poručio je za Pink.rs Zolin blizak prijatelj Ivica.

Republika

Foto: youtube.com/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Interesovanje javnosti za ovu ljubavnu dramu ne jenjava, a komentari na društvenim mrežama samo dodatno podgrejavaju situaciju. Mnogi prate svaki korak ove burne veze, izražavajući svoje mišljenje i postavljajući pitanja o budućnosti ove romanse

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

21.12.2023 18:57

Elitni debilarijum.