OBJAVLJENI GLASOVI, ONI NAPUŠTAJU ELITU?! Ovo će totalno promeniti tok rijalitija, jedno ime na spisku zaprepastiće sve!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je rezultat prvih anonimnih nominacija u "Eliti!"

OBJAVLJENI GLASOVI, ONI NAPUŠTAJU ELITU?! Ovo će totalno promeniti tok rijalitija, jedno ime na spisku zaprepastiće sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je na imanje u Šimanovcima kako kako bi saopštio takmičarima "Elite" urgentnu odluku i kakav zadatak je Veliki šef spremio za njih.

Naime, produkcija rijalitija na čeku sa Velikim šefom odlučila je da održi anonimne nominacije, te sve učesnike stavi na test iskrenosti, kako bi se saznalo da li će kući poslati upravo osobu koju najmanje mogu da podnesu u Beloj kući.

- Gledaoci i ja vas pratimo mesecima, i svi znamo koliko niste iskreni i koliko ste licemerni. Sada je vreme da svako od vas kaže iskreno šta misli o pojedinicima. Kada vas prozovem, idete u pab i imate svojih par minuta da navedete ko po vama treba odmah da napusti "Elitu" - rekao je Darko uživo u programu, što je sve učesnike zaprepastilo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević

 

Ukućani su redom odlazili u pab, gde su glasali za učesnika, koji, po njihovom mišljenju, treba da napusti rijaliti, a najviše glasova, kako je objavio i Pink.rs. imala je Sneža Kušadasi (6), Nikola Jovanović (5) i Bojana Pavlović (4). Oni su "najomraženiji" u Eliti, a nije isključeno da će neko od njih troje napustili takmičenje ili biti direktno nominovan.

Još uvek ne znamo koji je tačno plan Velikog šefa, a tenzija u Beloj kući raste, s obzirom da su ovo bile anonimne nominacije i niko ni ne sluti ko je za koga glasao i kakvi će biti rezultati. Čini se da su ukućani napokon bili iskreni i priznali šta misle o svojim cimerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.12.2023 05:04

Podržavam Velikog šefa...KRAJNJE JE VREME da mnogi napuste Elitu...NA ČELU SA ANITOM...prosto ne mogu da gledam njen priglupi smeh, jeftino koketiranje, B...R...U...K...A...za PINK...nema veze da li se slažem sa Matorinom situacijom i reakcijama, ali Anitino ponašanje je za PSIHIJATRA...ja sam na strani majke i deteta, ali u ovom slučaju NAVIJAM DA OTAC DETETA SPASE ALEKSEJA OD MONSTRUMA TZV: MAJKE