ĐEDOVIĆU PREKIPELO, PA SVE RASKRINKAO: Obezbeđenje uletelo na imanje da spreči HAOS!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Nikola Jovanović zaratili žestoko!

ĐEDOVIĆU PREKIPELO, PA SVE RASKRINKAO: Obezbeđenje uletelo na imanje da spreči HAOS!

Foto: Instagram.com

Situacija između Marka Đedovića i Nikole Jovanovića dovela je do žestoke svađe, koja je eskalirala do te mere da je moralo da reaguje obezbeđenje. Đedović je upotrebio homofobične izraze i optužbe prema Jovanoviću, tvrdeći da je ovaj gej i da mu se pokušavao udvarati.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, a reakcije su bile podeljene. Dok su neki osuđivali Đedovića zbog homofobičnih izjava, drugi su podržavali Jovanovića u njegovoj odbrani.

 

Nakon što je ovaj sukob dospeo u javnost, društvene mreže su preplavile komentari o ovoj situaciji. Mnogi su osudili Đedovića zbog upotrebe homofobičnih izraza i iznošenja privatnih informacija o Jovanoviću, dok su drugi isticali potrebu za istraživanjem istinitosti ovih tvrdnji.


Ovaj incident će sigurno imati posledice po javni imidž i karijeru Marka Đedovića i Nikole Jovanovića. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na njihov profesionalni i lični život, i da li će biti neophodno preduzeti neke korake kako bi se smirile strasti i rešio ovaj sukob.

Foto: Instagram.com

Marko Đedović i Nikola Jovanović svađa

 

- Srce moje belopalanačko, lutko moja, tebe se otac odrekao jer je provalo da si pe**r. Ti si p**er. Tata  je provalio da si gej. Kad je hteo da uđe, molio je da ne otkrivamo da ga je tata provalio da je gej. Tukli su ga u školi. Tata ti je provalio da si gej pa te je šutnuo. 

- Ti si nasilnik - rekao je Nikola.

- Ja nasilnik, a ti me guraš. Napolju meni pisao da bi mi pop**io i mlohav k**c - rekao je Đedović. 

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading