ANELI ČEKA JANJUŠEVO DETE? Šok priznanje u programu uživo, košarkaš spreman da je ŽENI!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić priznala da joj kasni ciklus, Janjuš želi da stane na "ludi kamen"!

ANELI ČEKA JANJUŠEVO DETE? Šok priznanje u programu uživo, košarkaš spreman da je ŽENI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić nedavno je posumnjala da je ostala u drugom stanju, o čemu je sinoć govorila u emisiji "Pitanja novinara" sa Darkom Tanasijevićem, kom je odmah na početku priznala da joj kasni ciklus.

- Ciklus mi nije redovan - rekla je Aneli.

- Meni se svašta mota po glavi kad to kažeš. Koje si ti to stvari umislila i brinu te pa imaš konfuzije u glavi? - pitao je Darko.

- Otkako smo Janjuš i ja vezu ozvaničili svaku noć spavamo zajedno i ispod pokrivača zajedno i sve to i to me brine jer sam dala reč kući da neću imati odnose, vezu i da se neću zaljubiti. Opet ja kući imam i bebu malu. Zanima me šta oni misle, da li imaju loše mišljenje o meni. Imam i brata starijeg koji je uvek bio autoritet, da ga ne obrukam. Jako je bio strog, pa ne znam vazda su dolazili ljudi i prijatelji njegovi kad bi me negde videli u nekom pogrešnom društvu pa bi ga to pogodilo i naravno da se brinem šta on mama i sestra misle - dodala je Ahmićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić otkriva Darku da joj kasni ciklus

- Janjuš je rekao da je voleo bivšu suprugu i da si ti druga osoba koju voli. Da li si svesna težine tih reči? - pitao je Tanasijević.

- I te kako sam svesna i i te kako mi govori to. On meni kaže kako ja to, a imala sam dugih devet veza. Volim ga, jako ga volim. Zaboravila sam na svoje bivše ljubavi. On me pita da li sam nekoga volela više od njega, a ja sam ih sve zaboravila zajedno sa suprugom bivšim. Trenutno njega volim i ne mogu uporediti ni sa kim - priznala je Aneli, a potom je ustao Marko Janjušević Janjuš:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš tokom Anelinog izlaganja

- Neke stvari u njenoj glavi su teške i prenosi to na mene i ne znam kako da odreagujem, šta da radim, da li da se sklonim, popustim, priđem. Ima probleme sama sa sobom, u glavi, a ja sam joj maksimalno posvećen iskreno da ti kažem. Sa njom nisam bio u kočnici i sve što kažem je stvarno iskreno. Teško je ovde imati odnos. Moraće da se promene neke stvari iskren da budem. Kad osetiš da voliš nekoga pravo, ovako se daš. Mi smo se i malo pre posvađali zbog njene nervoze jer je tražila kafu, ja napravio i ona rekla ne valja jer nema mleka i da se ja iživljavam, zamisli ti to. Ni ona ni ja nismo bili cveće kroz život, mi smo antihristi, ali joj verujem u sve što oseća i da postojim samo ja za nju. Nikad nisam od nje osetio da mi je terala inat. Ako ne budem sa njom u vezi ne bih bio nikad u životu, žena me nikad ne bi interesovala - rekao je Janjuš.

- Šta misliš da mi vas venčamo tu? - pitao je Darko.

- Ja sam i razmišljao o tim stvarima - priznao je bivši košarkaš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading