OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU: U Miljanu Kulić ponovo ušao ĐAVO!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva ponovo krenula da pravi haos, takmičari "Elite" u šoku!

OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU: U Miljanu Kulić ponovo ušao ĐAVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras je obezbeđenje ušlo u "Elitu", kako bi unelo džakove sa stvarima pojedinim takmičarima. Posebno se obradovala Anita Stanojlović, koja je dobila od fanova odeću i šminku. Stvari je dobio i Lazar Čolić Zola, koji je koristio vreme za odmor. Zola nije ni stigao da uzme stvari, a već je nastao haos.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana želi da baci Zoline stvari

Naime, njegova bivša devojka Miljana Kulić je htela da iskoristi priliku i da mu pobaca sve stvari. Takmičari "Elite" su počeli da je smiruju, ali ona nije želela da odustane od te namere.

- Prema ološima sam ološ! Neću da budem dobra! Ja nemam sa njim ništa, nego sa njegovim stvarima - urlala je Kulićeva.

Bora Terzić Terza i Boža Džons nisu želeli da joj daju da pobaca stvari, a džakove su čuvali sve vreme. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako ne bi došlo do većeg haosa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Obezbeđenje ušlo na imanje zbog Miljane

Podsetimo, Miljana i Zola su kratko imali dobar odnos u "Eliti", a onda je počeo da izbija haos. Kulićeva je polako počela da mu baca sve stvari koje poseduje, a on joj je uzvraćao istom merom.

Ostaje da ispratimo da li će Kulićeva uspeti u svojoj nameri večeras ili će Bora i Boža sačuvati stvari Čoliću, koji i dalje odmara. Kulićeva je nedavno doživela i emotivni brodolom i počela od nemoći da doziva svoju majku Mariju Kulić da dođe po nju i odvede je u Niš.

- Mama, ako me čuješ... Zovi sve advokate kako znaš i umeš da me izvadiš odavde! Molim te, angažuj doktorku Miru i apsolutno sve, znači kako znaš i umeš, samo da me izvučeš odavde! Zovi ljude, mama, istog tretnuka, preklinjem te, mamice, molim te... Izvini što te nisam poslušala, molim te, oprosti me, pod hitno dođi po mene - jecala je Miljana neprestano, hvatajući se za glavu i čupajući kosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

16.12.2023 07:10

Negativna komplet.